Τράκαρε την Ferrari του Σανέ ο Γιαταμπαρέ!

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού πήρε το πολυτελές αυτοκίνητο του συμπαίκτη του στην Βερντερ, Σανέ για μια βόλτα με την συνοδό του αλλά του την τράκαρε (φωτογραφίες)

Με Ferrari βρέθηκε να κυκλοφορεί στην Βρέμη ο Σαμπού Γιαταμπαρε. Και...κατάφερε να την τρακάρει. Το χειρότερο; Δεν ήταν δική του αλλά την είχε πάρει, για να κάνει την...μόστρα του, από συμπαίκτη του στην Βέρντερ. Προφανώς κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τον Σενεγαλέζο ιδιοκτήτη της,Λαμίνε Σανέ,πως ακόμη και την γυναίκα σου την δανείζεις, την Ferrari όμως,ποτέ...

Σύμφωνα,λοιπόν,με την Bild ο πρώην άσος του Ολυμπιακού από το Μαλί, ενεπλάκη σε τροχαίο το βράδυ της Τρίτης(και...13/9), στην Βρέμη. Για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, ο Γιαταμπαρέ κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο της Ferrari, που συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο χωρίς να υπάρχουν τραυματίες. Στο πολυτελές αυτοκίνητο πάντως, συνοδηγός του Γιαταμπάρε ήταν μια νεαρή γυναίκα, αγνώστων στοιχείων...

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.