Τέλος εποχής για Βέρντερ - Κλαούντιο Πισάρο

Μετά από τρεις διαφορετικές θητείες 271 συμμετοχές και 143 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Κλαούντιο Πισάρο αποχαιρέτησε τους φίλους της Βέρντερ Βρέμης στα 38 του χρόνια (VIDEO).

From left, Bremen's Fin Bartels,  Zlatko Junuzovic, Claudio Pizarro and Max Kruse celebrate a goal being scored,  during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Werder Bremen at the BayArena, in Leverkusen, Germany, Friday, March 10, 2017. (Marius Becker/DPA via AP)
Claudio Pizarro AP

Γεννημένος στο Περού, αλλά στην καρδιά... Γερμανός. Ο Πισάρο πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 1999 και αμέσως προσαρμόστηκε στους ρυθμούς της Μπουντεσλίγκα.

Μετά από δυο επιτυχημένα χρόνια στην Βέρντερ Βρέμης πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου το 2001, έναντι 8.500.000€. Έξι χρόνια αργότερα, ο έμπειρος επιθετικός δοκίμασε την τύχη του στην Πρέμιερ Λιγκ και την Τσέλσι, δίχως επιτυχία.

Η Βέρντερ δεν έχασε την ευκαιρία και τον πήρε αρχικά δανεικό το 2008, για να τον αποκτήσει στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Πισάρο έκανε ξανά το δρομολόγιο Βρέμη - Μόναχο και το 2015 πάλι, αλλά από την... ανάποδη!

Στα 38 του χρόνια κατάφερε να γίνει ο πιο αγαπητός παίκτης των φίλων της Βέρντερ, όμως η διοίκηση αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο. Αυτό δεν σημαίνει πως σταματάει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK