Υψηλοί στόχοι από τα νέα απόκτημα του Ατρόμητου

Την επίσημη παρουσίαση των νέων της μεταγραφών πραγματοποίησε την Τρίτη ο Ατρόμητος.
Την επίσημη παρουσίαση των νέων της μεταγραφών πραγματοποίησε την Τρίτη ο Ατρόμητος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Μπαταγιάννης (ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός ήταν κλινήρης και απουσίασε) σε σύντομο χαιρετισμό τόνισε τα εξής: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος σύμφωνα με τις εξαγγελίες του προέδρου της Γιώργου Σπανού υλοποίησε τους στόχους που είχε εξ’ αρχής θέσει και ανανέωσε την ομάδα με παίκτες που υπέδειξε η τεχνική ηγεσία. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Αισιοδοξούμε ότι με τη βοήθεια του Θεού, του κόσμου και τις δικές μας προσπάθειες θα ευοδωθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει. Είναι στο χέρι του κόσμου να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο την ομάδα".

Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των νέων παικτών. Ο Βασίλης Ρόβας είπε: "Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και είμαι τυχερός που ήρθα φέτος γιατί η ομάδα θα παίξει για πρώτη φορά στο Κύπελλο UEFA".

Από την πλευρά του, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα τόνισε: "Έκανα την καλύτερη επιλογή. Να είναι ήσυχοι οι φίλοι της ομάδας επειδή λένε για την ηλικία μου, το μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά η καρδιά ενός παίκτη".

Ο Κριστιάνο Ρότσα είπε: "Θα είναι μια σημαντική χρονιά για την ομάδα επειδή έχει την συμμετοχή της στο Κύπελλο UEFA. Θέλω να παίξω και να την βοηθήσω".

Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα δήλωσε: "Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο και να συνεισφέρω ώστε η ομάδα να φθάσει εκεί που πρέπει και που θέλει".

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Κουτσοσπύρος υπογράμμισε: "Έχω μεγάλα όνειρα όπως και ο Ατρόμητος και θέλω να τα πραγματοποιήσω με την ομάδα αυτή".

Ο Δημήτρης Ιωάννου είπε: "Όλοι μαζί διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία, φίλαθλοι πρέπει να δουλέψουμε σαν μια γροθιά για να φθάσουμε τον Ατρόμητο ψηλά".