Άδεια λόγω προβλήματος ο Τζιμπούρ

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός χορήγησε άδεια επτά ημερών στο Ράφικ Τζιμπούρ αφού ο τελευταίος αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό πρόβλημα, πράγμα που "καθρεφτίζεται" στην αγωνιστική συμπεριφορά του.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός χορήγησε άδεια επτά ημερών στο Ράφεκ Τζιμπούρ αφού ο τελευταίος αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό πρόβλημα, πράγμα που "καθρεφτίζεται" στην αγωνιστική συμπεριφορά του.

Ο κ. Σπανός κάλεσε τον 21χρονο επιθετικό στο γραφείο του και του ζήτησε εξηγήσεις για την κίνηση που έκανε με σκοπό να χτυπήσει αντίπαλο στο φιλικό με τον Ηλυσιακό. Ο Τζιμπούρ ανέφερε το πρόβλημα του με αποτέλεσμα την υποχρεωτική αυτή άδεια.

Πάντως, ο "ισχυρός άνδρας" του Ατρόμητου κατέστησε σαφές στον Αλγερινό στράικερ ότι δεν θα ανεχθεί άλλο παρόμοιες συμπεριφορές αφού ο Τζιμπούρ έχει δείξει και στο παρελθόν παρόμοια δείγματα.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.