Ατρόμητος-Ηρακλής 3-1

Πολλές υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν άφησε ο Ατρόμητος μετά τη φιλική επικράτηση επί του Ηρακλή. Η ομάδα του Περιστερίου κέρδισε με 3-1 στο δεύτερο σημαντικότερο τεστ του καλοκαιριού.
Πολλές υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν άφησε ο Ατρόμητος μετά τη φιλική επικράτηση επί του Ηρακλή. Η ομάδα του Περιστερίου κέρδισε με 3-1 στο δεύτερο σημαντικότερο τεστ του καλοκαιριού και ο Γιώργος Παράσχος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε.

Ο Λουτσιάνο άνοιξε το σκορ με σουτ έπειτα από εκτέλεση φάουλ στο 2ο λεπτό, ενώ ο Λαζανάς με κεφαλιά στο 32' και με πλασέ έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Λουτσιάνο στο 34' βρήκε δύο φορές τα δίχτυα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μείωσε στο σκορ με την κεφαλιά του Λαβάλ στο 78ο λεπτό.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το ματς με τους: Μιχαηλίδη, Αποστολόπουλο, Ολιβέιρα, Μερίνο, Ντόε, Παγώνη, Ιωάννου, Λουτσιάνο, Κούτση, Λαζανά, Κριστιάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ανδριόλας, Μαρίνος, Ρόβας, Κατεμής, Γεωργίου, Χάλαρης, Κουτσοσπύρος, Κορακάκης, Παπαγεωργίου, Σανόκο, Τζιμπούρ.

Ο Ηρακλής παρατάχθηκε με τους: Μπαντή, Μαυρογενίδη, Σνάουτσερ, Κατσιαμπή, Παπαζαχαρία, Πουρσανίδη, Λαβάλ, Πρίττα, Καπετάνο, Επαλέ, Παπαποστόλου.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Γεωργιάδης, Γιάντσιτς, Διαμαντίδης, Δρούγας, Σουλίδης, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος.