Αντερσον: "Το καλύτερο για την καριέρα μου"

"Έκανα το καλύτερο για την καριέρα μου γιατί ήρθα σε μια ομάδα που την ξέρω και με ξέρει". Ο Λίμα Άντερσον μίλησε στο επίσημο σάιτ του Ατρόμητου για την επιστροφή του στην ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια.
"Έκανα το καλύτερο για την καριέρα μου γιατί ήρθα σε μια ομάδα που την ξέρω και με ξέρει". Ο Λίμα Άντερσον μίλησε στο επίσημο σάιτ του Ατρόμητου για την επιστροφή του στην ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια. Ο Βραζιλιάνος μέσος που τέθηκε αμέσως στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου είναι ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στο Περιστέρι αφού όπως τονίζει: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ξέρω τα παιδιά, ξέρω τον προπονητή, ξέρω τον πρόεδρο, ξέρω που δουλεύει όλη η ομάδα και πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι μόνο σε μια ομάδα μπορούσα να πάω και αυτή ήταν ο Ατρόμητος".

"Με τιμάει το ενδιαφέρον που έδειξαν άλλα σωματεία για μένα όμως είναι καλύτερα να ξεκινήσω από εκεί που ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ελλάδα. Κάνω μια νέα αρχή και ο Ατρόμητος θα μου προσφέρει όλα αυτά που χρειάζομαι για να ασχοληθώ μόνο με το ποδόσφαιρο και όχι με άλλα πράγματα. Έχω καλές αναμνήσεις από τον κόσμο του Περιστερίου και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Έχω δίψα και τρομερή όρεξη. Αισθάνομαι καλά και αυτό είναι σημαντικό. Όλη αυτή η περιπέτεια που πέρασα έχει φύγει εντελώς από το μυαλό μου. Είναι σαν να μην υπάρχει. Την έχω ξεπεράσει και ανήκει στο παρελθόν. Δεν έβαλα το κεφάλι κάτω και δούλεψα όσο μπορούσα για να γυρίσω στα γήπεδα επειδή αγαπάω αυτό που κάνω".

Και ο Λίμα Άντερσον συνέχισε: "Ο Ατρόμητος δεν θα είναι μόνο ο Άντερσον ή ο Λουτσιάνο ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Ο Ατρόμητος θα είμαστε όλοι μαζί".