Πανιώνιος: Νέα εποχή

Σε μια σύντομη και λιτή παρουσίαση των νέων του αποκτημάτων προχώρησε ο Πανιώνιος. Το παρόν έδωσαν όλοι, εκτός από τον...παλιό Βλτσεκ, ο οποίος είχε υποχρεώσεις. Μεγάλη ομάδα με όνειρα και φιλοδοξίες χαρακτήρισαν τον Πανιώνιο οι Τζιωρτζόπουλος και Λιολίδης. Ανακοινώθηκαν και τα νούμερα των νέων παικτών. "Δεν χρωστάει σε κανένα...ο Νέος Πανιώνιος", ήταν η τοποθέτηση του Λευτέρη Πανταζή για το νέο φιρμάνι της ΦΙΦΑ
Oύτε ένας ούτε δύο αλλά δεκαπέντε παίκτες παρουσιάστηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία του Πανιωνίου από τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Ο πρόεδρος της ομάδας Λευτέρης Πανταζής, αφού παρουσίασε έναν έναν τους παίκτες έκανε και δηλώσεις για τους στόχους της νέας περιόδου: "Είμαι πολύ αισιόδοξος οτι φέτος θα τα πάμε καλά τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν αντικαταστασούν στο έπακρο όσους έφυγαν και είμαι σίγουρος οτι με τις κινήσεις που κάναμε ο Πανιώνιος ενισχύθηκε. Γι αυτό άλλωστε είμαι και αισιόδοξος για την περίοδο που έρχεται. Αναφορικά με το χρέος που με λέτε οτι παρουσιάζει η ΦΙΦΑ προς τον Μίλινκο Πάντιτς, αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ένα. Ο Νέος Πανιώνιος δεν χρωστάει πουθενά".

Tα νέα αποκτήματα του Πανιωνίου αποθέωσαν οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στα γραφεία για να δουνε τους καινούριους παίκτες των "Πάνθηρων". Οι παίκτες με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον κόσμο αλλά και τους ανθρώπους που τους διάλεξαν και υποσχέθηκαν οτι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να κρατηθεί ο Πανιώνιος και φέτος στις ψηλές θέσεις τις βαθμολογίας και γιατί όχι να τα πάει καλύτερα, ενώ δήλωσαν αισιόδοξοι και για μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Μία έκπληξη περίμενε τους οπαδούς του Πανιωνίου στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων αφού στην θέση του Μαρτσελότο που δεν έπεισε τον Γιόζεφ Μπουμπένκο ότι αξίζει μία θέση στην ομάδα, παρουσιάστηκε ο 22χρονος Αργεντίνος χαφ Ρούμπεν Ντάριο Μαρτόλιο που δοκιμάστηκε στην Πορταρία και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο παίκτης υπέγραψε για 1+2 χρόνια.

Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκαν και τα νούμερα που θα έχουν στην πλάτη τους οι νεαποκτηθέντες παίκτες:

Τζουλιάνο (2), Τζωρτζόπουλος (4), Μαγέφσκι (7), Πίνο (8), Παρόντι (10), Λιολίδης (11), Κλίμεκ (13), Μάκος (14) Βιδάλης (16), Σμίλιανιτς (17), Σανκοβιτς (19), Τοτ (21), Καραχάλιος (23), Στούμπος (29) και Μαρτόλιο (27).