Προοδευτική: Ημέρα πένθους

Στο πένθος έχει βυθιστεί από το μεσημέρι της Πέμπτης η οικογένεια της Προοδευτικής. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Δαδίτσος απεβίωσε ξαφνικά σε ηλικία 48 χρονών μέσα στο αυτοκινητό του από οξύ πνευμονικό οίδημα.    

Συγκεκριμένα ο Δαδίτσος είχε βγεί το μεσημέρι της Πέμπτης για το καθιερωμένο για αυτόν τρέξιμο αλλά η καθυστέρηση του ανησυχησε τους δικούς του που άρχισαν να τον αναζητούν. Τελικ,ά, έπειτα από πολύ ώρα τον βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκινητό του.

To κλίμα όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς είναι ιδιαίτερα βαρύ στην Προοδευτική. Η προπόνηση της Πέμπτης ματαιώθηκε ενώ την Κυριακή κόντρα στην Χαλκηδόνα θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια. Η θέση στην οποία καθόταν ο Γιώργος Δαδίτσος στον πάγκο θα μείνει κενή. 

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του γυναίκα και δύο παιδιά.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!