Παπουτσάκης: "Το ποδόσφαιρο ενώνει"

Λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική της Super League ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι των συμπολιτών. Ατομικό πρόγραμμα οι Σασιασβίλι-Λεάλ.

Παπουτσάκης: "Το ποδόσφαιρο ενώνει"

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη, χαρακτήρισε το παιχνίδι του Σαββάτου "ως μεγάλη τιμή για την Κρήτη" και κάλεσε "όλους τους φιλάθλους της Κρήτης να συμμετάσχουν σε αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή".

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου του Εργοτέλη εν όψει του ντέρμπι με τον ΟΦΗ:

" Είναι μεγάλη τιμή για την Κρήτη και τον αθλητισμό της, να είμαστε σε θέση να διοργανώνουμε σπουδαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις όπως αυτή του Σαββάτου. Ο Εργοτέλης και ο ΟΦΗ εκφράζουν την ανώτερη βαθμίδα εκπροσώπησης του νησιού σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και συνάμα αποδεικνύουν καθημερινά ότι μοχθούν για την πρόοδο του αθλήματος. Είμαι βέβαιος ότι για ακόμα μια φορά θα αποδείξουμε ότι η αντιπαλότητα περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και έχει διάρκεια τα 90 λεπτά του παιχνιδιού.

Καλώ όλους τους φιλάθλους της Κρήτης να συμμετάσχουν στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του Σαββάτου και να διδάξουμε όλοι στο Παγκρήτιο Στάδιο ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Ο καθένας να φωνάξει και να τραγουδήσει για την ομάδα του, όπως αρμόζει σε κάθε γνήσιο και αγνό φίλαθλο. Το ποδόσφαιρο ενώνει και το ίδιο θα συμβεί και το Σάββατο".

Ατομικό Σασιασβίλι-Λεάλ, εντατικά ο Σίλβα Ζούνιορ

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (31/1) το πρωί στο βοηθητικό του Παγκρητίου και κάτω από… πολικό ψύχος, ξεκίνησε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου. Όπως αναμενόταν ο Γκεόργκι Σασιασβίλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και πλέον ο Καραγεωργίου θα περιμένει τις προπονήσεις της Τετάρτης, αλλά κυρίως της Πέμπτης (2/2), για να μπορέσει να διαπιστώσει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Ατομικό πρόγραμμα, αλλά για λόγους αποφόρτισης, ακολούθησε και Σέρχιο Λεάλ, για τον οποίο όμως δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς της 20ης αγωνιστικής και την Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σίλβα Ζούνιορ, όχι όμως λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, αλλά προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος από την πολυήμερη απουσία του, ώστε να είναι και αυτός ετοιμοπόλεμος για το Σάββατο.

Εκδόθηκε το δελτίο του Μπρούνο

Έπειτα από πολύ καιρό και απίστευτη γραφειοκρατία, εκδόθηκε το δελτίο του Μπορούνο Χαλκιαδάκη. Ο νεαρός άσος του Εργοτέλη δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τώρα, λόγω του ότι όταν ήταν 14 ετών, είχε δελτίο με τα τμήματα υποδομής της Ζουαζέϊρο στη Βραζιλία. Για να μπορέσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να εκδώσει δελτίο του παίκτη με τον Εργοτέλη, θα έπρεπε να φτάσουν τα απαραίτητα έγγραφα από την τοπική ποδοσφαιρική Ένωση της Πορτουλέζα, κάτι το οποίο παρουσίαζε μεγάλη δυσκολία. Μετά όμως από μεγάλη προσπάθεια τόσο των ανθρώπων του Εργοτέλη, όσο και της ΕΠΟ, τα έγγραφα έφτασαν και αμέσως εκδόθηκε το δελτίο του Μπρούνο με την Κρητική ομάδα, το οποίο είναι από την Τρίτη (31/1) το πρωί στα χέρια των ανθρώπων του Εργοτέλη. Έτσι ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός από εδώ και στο εξής θα υπολογίζεται κανονικά από τον Καραγεωργίου και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου (4/2) με τον ΟΦΗ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK