Ο Αθανασιάδης επιστρέφει και ψάχνει γκολ απέναντι στον Άρη

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναμένεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Άρη (22/9, 20.30) και θέλει αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο παιχνίδι να σβήσει τις δύο τελευταίες κακές χρονιές με μόλις ένα τέρμα σε επίπεδο πρωταθλήματος.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πορεία του Κλάους στο ποδόσφαιρο δεν είναι αυτή που πολλοί περίμεναν. Ο επιθετικός των 113 τερμάτων σε 336 συμμετοχές έφυγε από την Ελλάδα το 2017 μετά την χειρότερη σεζόν της καριέρας του, αλλά δεν κατάφερε ούτε στην Μακάμπι να αναγεννηθεί.

Στην τελευταία του χρονιά στην Super League αν και αγωνίστηκε ως βασικός με τον ΠΑΟΚ σε 21 παιχνίδια δεν κατάφερε να σκοράρει κανένα γκολ (!) με αποτέλεσμα να φύγει από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Ισραήλ.

Στην Μακάμπι Χάιφα ο Στέφανος Αθανασιάδης ήλπιζε να βρει τον εαυτό του και κυρίως να βρει ξανά την επαφή με τα δίχτυα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ύστερα από 12 συμμετοχές με τα πράσινα στο πρωτάθλημα όπου πέτυχε μόλις ένα τέρμα επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στους Ζωσιμάδες, ο Κλάους θέλει να διαγράψει τις δύο πολύ κακές χρονιές με 33 αγώνες σε πρωτάθλημα και συγκομιδή ένα γκολ και να επιστρέψει στο 2016 όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν με 11 γκολ στην τότε Super League.

Την προηγούμενη αγωνιστική αγωνίστηκε για 10 λεπτά στην Ριζούπολη, αλλά αυτό το παιχνίδι όσο και αν μετράει στην στατιστική δεν μπορεί να υπολογιστεί στην προσπάθεια που κάνει ο Αθανασιάδης να επιστρέψει.

Ο Πετράκης δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ξεκινήσει τον έμπειρο επιθετικό, αλλά σίγουρα θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και φυσικά την ευκαιρία να πανηγυρίσει ένα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τις 3/20/16 και την αναμέτρηση με την Καλλονή.

Ο Αθανασιάδης επιστρέφει και ψάχνει γκολ απέναντι στον Άρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK