ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Η ΑΕΛ πήρε μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα με 1-0 και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας (η Κέρκυρα παίζει την Κυριακή).

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ανούσιο. Αν και είχε ρυθμό από τις δύο ομάδες, ουσιαστικά η μοναδική φορά που είδαμε αξιόλογη φάση, ήταν η εκτέλεση φάουλ του Κονέ. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή και προσπαθούσε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Απόλλωνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το άδειο γήπεδο για να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος δεν είδαμε ποδόσφαιρο αξιώσεων, είδαμε όμως γκολ. Στο 73' ο Αποστολίδης ανέτρεψε τον Μπόγιοβιτς, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεσή του και η ΑΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ, το οποίο διατήρησε έως τέλους. Παρατήρηση: απίστευτο, αλλά αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι για τη Λάρισα στο εφετινό πρωτάθλημα, μετά από 22 αγωνιστικές!

Οι του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν εντόνως τόσο για αυτή την απόφαση όσο και για τη φάση του 85ου λεπτού όπου ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βάντερσον (το ριπλέι δεν τους δικαιώνει). Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν δραματικά, αλλά και... επεισοδιακά, αφού στις καθυστερήσεις είχαμε προσωρινή διακοπή λόγω έντασης πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Δείτε το 1-0:

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Μπανούσης (64' Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο, Πάτο (46' Βαρέλα), Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς (86' Λαμπρόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Δεληζήσης, Πάνος, Κύργιας, Ψιάνος, Φατιόν, Στεργίδης (52' Φαρινόλα), Σουνάς (81' Μπουντόπουλος), Κονέ, Βάντερσον, Τζιώρας (65' Καμαρά).

Photo Credits: Action Images

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK