Τα πρώτα λεπτά στο ΟΦΗ-Εργοτέλης ούτε σε ματσάρα Champions League!

Σενάριο από... Champions League εκτυλίχτηκε στα πρώτα λεπτά του ΟΦΗ-Εργοτέλης για την 23η αγωνιστική της Football League, με το σκορ να είναι 1-2 στα πρώτα πέντε λεπτά!

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν το ματς του Κισσαμικού με τον Άρη προσέφερε τρομερό σασπένς και έντονες συγκινήσεις, με ανατροπή στο σκορ, πέντε συνολικά γκολ και το νικητήριο στο 85', τι να πει κανείς για αυτά που είδαν με τα μάτια τους όσοι βρέθηκαν στο "Γεντί Κουλέ" το απόγευμα του Σαββάτου;

Αναφερόμαστε στο ντέρμπι της Κρήτης μεταξύ του ΟΦΗ που δίνει σκληρή μάχη για άνοδο στη Super League μαζί με Άρη και Παναχαϊκή και του Εργοτέλη, με τις δύο ομάδες να μετατρέπουν το ποδόσφαιρο σε μπάσκετ και σε κάθε επίθεση να πετυχαίνουν γκολ, με αποτέλεσμα το σκορ να είναι 1-2 πριν κλείσει το πεντάλεπτο!

Ο Εργοτέλης πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό αφού μόλις στο δεύτερο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Κάιπερς, στο 3' ο Σταματάκος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους "κιτρινόμαυρους" του Τάκη Γκώνια ενώ στο 5' ο Κουτσιανικούλης μείωσε το σκορ σε 1-2 με όμορφο πλασέ μετά από πάσα του Ντίνα!

Απίστευτο και όμως ελληνικό ή για να είμαστε πιο ακριβείς... κρητικό! Όσο για τη συνέχεια, αυτή περιελάμβανε μία μεγάλη ανατροπή, με τον Κουτσιανικούλη να ισοφαρίζει αρχικά στο 17' με καρφωτή κεφαλιά κάνοντας δύο τα προσωπικά του τέρματα, και τους Ντίνα και Λεάλ να χαρίζουν το τρίποντο στον ΟΦΗ με σκορ 4-2, αποτέλεσμα που τον έφερε ισόβαθμο στην κορυφή με τον Άρη μετά από 23 αγωνιστικές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK