"Τρίποντο" στο φινάλε η ΑΕΛ, εύκολη νίκη για τα Τρίκαλα

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόγιοβιτς στο 87' έδωσε στην ΑΕΛ τη νίκη κόντρα στον Κισσαμικό και την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League. Εύκολη νίκη για τα Τρίκαλα, "τρίποντο" και για την Καλλιθέα.

"Τρίποντο" στο φινάλε η ΑΕΛ, εύκολη νίκη για τα Τρίκαλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΕΛ - Κισσαμικός 1-0

Σε ένα παιχνίδι που από την αρχή έδειχνε ότι θα κριθεί στο γκολ, η ΑΕΛ επικράτησε του Κισσαμικού με 1-0 στην έδρα της και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League. Το ματς δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις μέχρι το φινάλε. Στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 86', ο Μαρουκάκης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Τζημογιάννη και ο Μπόγιοβιτς από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ, με τον Κισσαμικό παρόλα αυτά να στέκεται αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης (46' Ρέντζας), Μονιάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Ουρτάδο, Βαρέλα (78' Ναγιάρ), Κουτσιανικούλης (46' Λαμπρόπουλος), Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης (9' Τζημογιάννης), Κουρτεσιώτης, Ν'Γκουέμ, Σελινιωτάκης (77' Μάνιας), Αυγενικού (63' Λώττας), Βαττής, Σαπαλίδης, Ποσίνκοβιτς.

Τρίκαλα - Πανελευσινιακός 3-1

Τα Τρίκαλα είχαν εύκολο έργο κόντρα στον Πανελευσινιακό, τον οποίο νίκησαν με 3-1, σημειώνοντας το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας "τρίποντο". Ο Κουσκουνάς άνοιξε το σκορ στο 9' και δύο λεπτά αργότερα ο Ναβάρο έκανε το 2-0. Στο 56' και πάλι ο Κουσκουνάς βρήκε δίχτυα για το 3-0 και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 74' με πλασέ του Λίτσου.

Οι συνθέσεις

Τρίκαλα: Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος (59' Κοντοδήμος), Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης, Σερζίνιο, Ναβάρο (46' Χαροντάκης), Κουσκουνάς (68' Δουκάκης), Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα.

Πανελευσινιακός: Στεργιώτης, Λίτσος, Ανδρίκος, Παληγεώργος, Κακαράς, Δημόπουλος, Ναούμ (68' Στόγιος), Σταματάκης, Βάιτζερ (46' Τσολακίδης), Βασχάιμερ, Κυζιρίδης (59' Πλαβούκος).

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Κυριακή 20 Μαρτίου

ΑΕΛ - Κισσαμικός 1-0

(87' Μπόγιοβιτς)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανσερραϊκός 1-0

(46' Μαυριάς)

Καλλιθέα - Αχαρναϊκός 1-0

(58' Μουκτάρης)

Τρίκαλα - Πανελευσινιακός 3-1

(9', 56' Κουσκουνάς, 11' Ναβάρο - 74' Λίτσος)

Δευτέρα 21 Μαρτίου

15:00 Κέρκυρα - Ζάκυνθος

18:00 Λαμία - Αγροτικός Αστέρας

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK