Αχτύπητος στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης, ισόπαλο το ντέρμπι

Ο Εργοτέλης άφησε πίσω του την ήττα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και χάρη στο 2-1 επί του Πιερικού διεύρυνε τη διαφορά από τη 2η θέση στους 5 βαθμούς, αφού η "ελαφρά ταξιαρχία" αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Αχτύπητος στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης, ισόπαλο το ντέρμπι

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Χαλίλ Λαμπίν, έπειτα από σέντρα του Άγγελος Χαντί και στη συνέχεια προσπάθησε να εκμεταλλευθεί με αντεπιθέσεις τους κενούς χώρους που άφησε ο Πιερικός, ο οποίος ανέβηκε για να ψάξει την ισοφάριση.

Στο ίδιο χρονικό σημείο του δευτέρου ημιχρόνου (9ο λεπτό) ο Εργοτέλης "ξαναχτύπησε". Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Ντιέγκο Ρομάνο που με πλασέ διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι παίκτες του Γκόγκιτς κυριάρχησαν και θα μπορούσαν να πετύχουν τρίτο γκολ. Τελικά η ομάδα που σκόραρε ήταν ο Πιερικός (στο 81ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ του Κώστα Αποστολίδη), ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους. Το μοναδικό πράγμα που μεταβλήθηκε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες μετά την αποβολή του Αποστολίδη στο 86'.

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι μεταξύ του Ηρακλή Ψαχνών και του Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα της, μέτριας, αναμέτρησης και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αν ο Σλάντεν Στεπάνοβιτς έβγαινε νικητής στο τετ α τετ με τον Γιώργο Γουμάγια.

Σε ρυθμούς twitter

# Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι μετά από 10 μήνες και στο 78' λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ.

# Ο Κώστας Αποστολίδης δέχθηκε δύο κίτρινες μέσα σε ένα λεπτό και αποβλήθηκε. Αρχικά για δυνατό μαρκάρισμα και αμέσως μετά για διαμαρτυρία στο διαιτητή.

# Στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης των Ψαχνών, ο Ντόε που έκανε προθέρμανση μπήκε στον αγωνιστικό χώρο εν εξάλλω κατάσταση, αφού όπως υποστήριξε έγινε δέκτης ρατσιστικών συνθημάτων.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Εργοτέλης - Πιερικός 2-1

(10' Λαμπίν, 55' Ρομάνο / 80' Αποστολίδης)

Ηρακλής Ψαχνών - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή 10 Μαρτίου

Αναγέννηση Επανομής - Δόξα Δράμας (15:00)

Φωκικός - Εθνικός Γαζώρου (15:00)

Καλλιθέα - Ολυμπιακός Βόλου (15:00)

Νίκη Βόλου - Καλλονή (15:00)

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Γιαννιτσών (15:00)

Θρασύβουλος - Καβάλα (15:00)

Βύζας - Παναχαϊκή (15:00)

ΑΕΛ - Παναιτωλικός (18:00)

Ρεπό: Ηρακλής

ΤΟ LIVE ΤΟΥ CONTRA.GR

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK