Διπλασίασε τις νίκες του ο Πλατανιάς, σπουδαίο ματς στη Μυτιλήνη

Στο εναρκτήριο ματς της ημέρας, ο Πλατανιάς επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού και διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Με Κουτσοσπύρο ο Πιερικός, μοιρασιά στη Μυτιλήνη.

Διπλασίασε τις νίκες του ο Πλατανιάς, σπουδαίο ματς στη Μυτιλήνη

Όπως και κόντρα στην Παναχαϊκή, έτσι και σήμερα, ένα γκολ ήταν αρκετό για να πάρει το τρίποντο η κρητική ομάδα. Το πέτυχε ο Μαραγκουδάκης στο 58ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο 29χρονος επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού και με σουτ την έστειλε στη δεξιά γωνία του Σικαλιά.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν το κοντινό πλασέ του Σουλτανίδη αποκρούστηκε από τον Λαζαρίδη, ενώ ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως, ο Δράμι νικήθηκε από τον Σικαλιά.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζανής, Ραπτάκης, Πότσι, Γκονζάλες, Δράμι, Μαραγκουδάκης, Τσεσμελής, Ναζλίδης.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Σικαλιάς, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Λιαπάκης (61' Σουλτανίδης), Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης, Σίμωσης (46' Πόνσε, 68' Μπαλού).

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Διαγόρας, με θύμα τον Θρασύβουλο.

Η ομάδα της Ρόδου άνοιξε το σκορ με το "καλημέρα", καθώς στο 2ο λεπτό ο Μουσταφίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδριόλα.

Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού, ο σύλλογος της Φυλής δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, με συνέπεια να γνωρίσει τη δεύτερη του ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας (Ράτκο Ντόστανιτς): Πονηρός, Μουσταφίδης, Φαμπίνιο, Αυγενικού, Ματεντζίδης, Μαριεττάκης, Καρπαθάκης, Βουκαΐλοβιτς, Πουλόπουλος, Μπαούρης (35' Λερογιάννης), Κοσμάς.

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Ανδριόλας (46' Μητσέας), Ψιάνος, Βαγγελής, Κόλτζος, Σύρος, Βασιλείου, Παπαναστασίου, Καρλόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βλάχος, Σκόνδρας.

Το πιο χορταστικό και αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής έγινε στη Μυτιλήνη, όπου Καλλονή και Καλλιθέα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Κατσίκη, ενώ στο 33' είχαν δοκάρι με τον Ντακόλ, πριν αρχίσει ο καταιγισμός των γκολ.

Την αρχή έκανε στο 57' ο Λεοζίνιο από το σημείο του πέναλτι, ενώ με τον ίδιο τρόπο, ο Καλτσάς ξανάδωσε το προβάδισμα στην Καλλιθέα επτά λεπτά αργότερα. Τελικά, η χαρά των παικτών της Καλλιθέας δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Καρακώστας έγραψε το τελικό 2-2 με κεφαλιά.

Η Καλλονή τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γάλα στο 80ό λεπτό.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Τραορέ, Καρακώστας (70' Χατζόπουλος), Γάλας, Τζιωρτζιόπουλος (46' Μανουσάκης), Κριπιντίρης (46' Μανούσος), Μαρσέλο, Τριανταφύλλου, Λεοζίνιο, Σκάγκλια, ντο Σάντος.

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Πλατέλλας, Κατσίκης, Καλτσάς, Πρίπου (62' Ρουσάκης), Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Σταύρου, Αρβανίτης, Ντακόλ (74' Μαρουκάκης), Κουτρουμπής (71' Ηρακλής).

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Πιερικός, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Ο 30χρονος φορ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Κατερίνης, σκοράροντας στο 30' και το 43', πριν ο Σκαφτούρος μειώσει για τον Βύζαντα.

Η ομάδα των Μεγάρων ολοκλήρωσε το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα, εξαιτίας της αποβολής του Μπέριου στο 82'.

Οι συνθέσεις:

Βύζας Μεγάρων (Ηλίας Φυντάνης): Κοτταράς, Μπέριος, Γκούμας, Αρκουμάνης, Στρατάκης, Λίτσης, Σανόκο, Μωυσίδης, Ουαταρά, Πλάτανος, Χριστοφιλέας.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντέων, Ιντζόγλου, Πέντα, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος, Θάνος.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Ηρακλής Ψαχνών - Εθνικός Αστέρας 0-0

Πλατανιάς – Πανθρακικός 1-0

(58' Μαραγκουδάκης)

Βύζας Μεγάρων – Πιερικός 1-2

(71' Σκαφτούρος / 30', 43' Κουτσοσπύρος)

Διαγόρας - Θρασύβουλος 1-0

(2' Μουσταφίδης)

Καλλονή - Καλλιθέα 2-2

(57' πεν. Λεοζίνιο, 68' Καρακώστας / 19' Κατσίκης, 64' πεν. Καλτσάς)

Δευτέρα 07 Νοεμβρίου

Βέροια - Παναχαϊκή (19:00)

Το live των αγώνων:

News 24/7

24MEDIA NETWORK