O Κρολ "χάρισε" τη νίκη στη Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στην ομώνυμη πόλη, χάρη σε γκολ του Καμίλ Κρολ στο 54ο λεπτό. Δοκάρι ο Ζαουάντ Ζαϊρί στο 65'.

O Κρολ "χάρισε" τη νίκη στη Ζάκυνθο
INTIME SPORTS

Με μεγάλο πρωταγωνιιστή τον Καμίλ Κρολ, η Ζάκυνθος έκαμψε την αντίσταση του Ολυμπιακού Βόλου και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να απειλήσουν με αξιώσεις τις αντίπαλες εστίες.

Στην έναρξη του δευτέρου, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κρολ στο 54ο λεπτό. Ο Ορφανίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Πολωνός επιθετικός με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Στρατηλάτη. Στο 65' οι παίκτες του Καλίντ Καμαρά έφθασαν κοντά στο 2-0, όμως το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε ο Ζαουάντ Ζαϊρί κατέληξε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις

Ζάκυνθος (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Κυριακίδης, Αποστόλου, Βοσνακίδης, Ορφανίδης (84' Καραμαλίκης), Ναζίμ, Κουρέλας, Ζαϊρί, Νίκιτς (91' Ρ. Πέττας), Κωστούλας (75' Λέκκας), Κρολ.

Ολυμπιακός Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Καραμανλής, Αρβανίτης, Χιντζίδης, Φερνάντεζ (75' Ζέρης), Τσιάρας, Πολύζος (59' Τσιλιγκίρης), Μοράν (69' Γουόρντεν), Νικολιάς, Ντεπέτρις.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 02/10

Λαμία-Παναιγιάλειος 1-0 (74’ Πίντο)

Σάββατο 03/10

Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (54' Κρολ)

Κυριακή 04/10

ΑΕΛ-Πανελευσινιακός (16.00)

Καλλιθέα-Αν. Καρδίτσας

Αχαρναϊκός-Εργοτέλης

Αγροτικός Αστέρας-ΑΟ Τρίκαλα

Κισσαμικός-Πανσερραϊκός (Αναβλήθηκε)

Παναχαϊκή-Κέρκυρα (Αναβλήθηκε)

Δευτέρα (05/10)

ΑΟ Χανιά-Απόλλων Σμύρνης (18.00)

News 24/7

24MEDIA NETWORK