Διπλό με γκολ αλά... Ζλάταν η Παναχαϊκή!

Με τον Γιώργο Φωτάκη να έχει σκοράρει και να δίνει ασίστ στον Διονύση Μακρυδημήτρη, που σκόραρε με τακουνάκι αλά... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, η Παναχαϊκή πέρασε με διπλό (2-1) από την έδρα του ΟΦΗ (VIDEO).

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
panaxaiki panigiriki EUROKINISSI

Η έβδομη αγωνιστική της Football League ξεκίνησε με ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναχαϊκή. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι τις λίγες ευκαιρίες τους πήραν το τρίποντο και άφησαν τρίτους στη βαθμολογία τους Κρητικούς!

Το 0-1 ήρθε με πέναλτι του Φωτάκη, ενώ ο έμπειρος μέσος έφτιαξε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του! Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Στρέζου, ο 35χρονος άσος έκανε πάσα-σουτ και ο Μακρυδημήτρης με... τακουνάκι έγραψε το 2-0 για την Παναχαϊκή!

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κουσκουνά στο 55', όμως... σκάλωσαν και μάλιστα παραλίγο να δεχθούν και τρίτο τέρμα στο τέλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (36 λ. τρ. Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ορτέγκα, Πουρτουλίδης (46' Λεάλ), Χαντί, Όγκμποε (61' Κουτσιανικούλης), Κουσκουνάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Μουστακόπουλος (61' Μπουτζίκος), Στεργίδης (81' Πολυχρόνης), Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος (67' Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK