Αλέν Μπαρόχα ο εκλεκτός για την εστία της ΑΕΚ

Ο Αλέν Μπαρόχα, διεθνής Βενεζουελάνος γκολκίπερ, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής, είναι το νέο όνομα που προστίθεται στη λίστα της ΑΕΚ και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί.

Αλέν Μπαρόχα ο εκλεκτός για την εστία της ΑΕΚ

Σύμφωνα με την "Ώρα των Σπορ", ο Μπαρόχα απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αποτελώντας μαζί με τον Χάβι Βάρας τις δύο περιπτώσεις που έχουν προκριθεί. Ο 25χρονος προτάθηκε στην ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά.

Τονίζεται ότι ο Μπαρόχα δεν είναι ελεύθερος. Ανήκει στην Καράκας της Βενεζουέλας από το 2009, ωστόσο στην Ένωση θεωρούν ότι δεν υπάρξει πρόβλημα να λύσει το συμβόλαιό του. Έχει ύψος 1,84 μ. και έχει πάρει εδώ και χρόνια φανέλα βασικού στο σπίτι του, γεγονός που τον οδήγησε και στην Εθνική ομάδα της χώρας.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, φέρονται να έχουν πάρει απαντήσεις σχετικά με τις προθέσεις του και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη με την περίπτωσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK