Επίσημο: Υπέρ της ΑΕΚ η απόφαση του ΣτΕ

Άνοιξε ο δρόμος για την ανέγερση του γηπέδου "Αγιά Σοφιά" στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας με σημερινή (05/06) απόφασή του, απέρριψε ομόφωνα την προσφυγή του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής.

Επίσημο: Υπέρ της ΑΕΚ η απόφαση του ΣτΕ

Η μέρα που περίμενε όλη η ΑΕΚ έφτασε αφού το ΣτΕ ανακοίνωσε την απόφασή του για τις προσφυγές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και μικρής μερίδας πολιτών (και όχι κατοίκων) κατά του γηπέδου, οι οποίες απορρίφθηκαν πανηγυρικά.

Η προσφυγή στο ΣτΕ ήταν το τελευταίο… βήμα των αντιφρονούντων κατά του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και αφού πλέον οι ενστάσεις κατά της ανέγερσης της "Αγιάς Σοφιάς" απορρίφθηκαν πανηγυρικά, ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων ανοίγει διάπλατα!

Ο πρόεδρος του ΣτΕ Σωτήρης Ρίζος δημοσίευσε τις υπ΄ αριθμ. 2153-2154/2015 αποφάσεις της Ολομέλειας οι οποίες απορρίπτουν τις προσφυγές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και μικρής μερίδας διψήφιου αριθμού πολιτών (και όχι απαραίτητα κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας), κάτι που σημαίνει πως οι όποιες προσπάθειες για μη πραγματοποίηση του έργου πέφτουν στο κενό. Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας έκρινε πως η ΑΕΚ δεν πήρε τίποτα παραπάνω από ότι δικαιούται για την κατασκευή του γηπέδου της ανοίγοντας το δρόμο για την "Αγιά Σοφιά" κόντρα σε όσα παράλογα είχαν προηγηθεί και ακουστεί για εμπορικούς χώρους και… κινδύνους για το άλσος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμβουλοι Επικρατείας απέρριψαν ως αβάσιμους και αόριστους τους ισχυρισμούς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας περί δασών και… εμπορικών χώρων…

News 24/7

24MEDIA NETWORK