Ευχαρίστησε τους παίκτες ο Δέλλας, κουβέντα για το μέλλον του

Ο Τραϊανός Δέλλας ευχαρίστησε τους παίκτες του για όλα όσα έκαναν προκειμένου να επαναφέρουν την ΑΕΚ στην Super League, απέφυγε ωστόσο να αναφερθεί στο μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

Μετά από δύο χρόνια περιπλάνησης η ΑΕΚ επιστρέφει στη Super League και ο Τραϊανός Δέλλας, μετά την τελευταία προπόνηση της σεζόν, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για τη σκληρή δουλειά τους την τελευταία διετία, αποφεύγοντας να αναφερθεί στο μέλλον του.

"Είμαστε εδώ για τελευταία μέρα και θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω όλους για την επίτευξη του στόχου. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, δουλέψαμε όλοι και φέραμε την ΑΕΚ, ως πρώτη, εκεί που έπρεπε.

 Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω για αυτή την διετία όσα παιδιά είναι στην ομάδα από πέρυσι επειδή περάσαμε περισσότερα με την Γ' Εθνική... Σας ευχαριστώ όλους, όπως και όλους όσοι δούλεψαν μαζί μας και κοιτάξτε να ξεκουραστείτε στην άδεια σας", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Διαβάστε ακόμη:

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μπάγεβιτς-Δέλλα

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!