Μελισσανίδης: "Οι δύο στόχοι της ΑΕΚ". Τι δώρο έκανε στον Μπάγεβιτς

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την ομιλία του στη γιορτή που διοργάνωσε η ΑΕΚ στα Σπάτα για την επιστροφή της στη Superleague.

Αφού κλήθηκε στο...βήμα από τον παρουσιαστή Γιώργο Μητσικώστα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ τόνισε τα εξής: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και σ' όσους πρόσφεραν αυτή τη διετία. Στόχοι μας από εδώ και πέρα είναι δύο.

Να γίνει το γήπεδό μας και από αυτό το μικρόφωνο θα ήθελα να κάνω έκκληση στο Υπουργείο για να βγει η οικοδομική άδεια και να αρχίσουν τα έργα.

Δεύτερος στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει η ομάδα κάτι που έτσι και αλλιώς υπάρχει στο dna της".

Σ' εκείνο το σημείο, ο Μελισσανίδης κάλεσε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον οποίο δώρισε το συλλεκτικό ρολόι της ΑΕΚ "η ώρα του αετού".

"Ντούσαν σ' ευχαριστώ και σου κάνω αυτό το δώρο γιατί όλα κύλησαν ρολόι εφέτος" ήταν το σχόλιο του παράγοντα της ΑΕΚ με τον Ντούσκο να απαντά: "Ευχαριστώ τον κόσμο και σένα. Ξέρω που θέλεις να δεις την ΑΕΚ".

Διαβάστε ακόμη

Η γιορτή της ΑΕΚ στα Σπάτα

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!