Συγκινητικό μήνυμα για την Ελλάδα από την κυρία Κορδέρο

Η σύντροφος του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, Ίνμα Ρουτσίγκο, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για την Ελλάδα μέσω του Instagram, εκφράζοντας την αγάπη της για τη χώρα μας.

Συγκινητικό μήνυμα για την Ελλάδα από την κυρία Κορδέρο

Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο αγωνίζεται ήδη 3 χρόνια στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Ισπανός άσος έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας, όπως και η σύντροφός του, Ίνμα Ρουτσίγκο η οποία όποτε βρει ευκαιρία εκφράζει την αγάπη και το σεβασμό της.

Μπορεί αυτή την περίοδο να βρίσκεται στην Ισπανία, όμως, όπως είναι λογικό, μαθαίνει τις πολιτικές εξελίξεις. Γι' αυτό το λόγο θέλησε να συμπαρασταθεί, ανεβάζοντας ένα μήνυμα στο Instagram, με τίτλο "Ελλάδα μου", μαζί με μία φωτογραφία της από την Ακρόπολη.

"Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι, Ελλάδα μου. Μου λείπεις και θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί τώρα. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου, με το χάος σου, τα φρούτα σου, το χαρακτήρα σου, το κλίμα σου, την αγάπη που δίνεις. Μοιάζεις με άτακτο παιδί που δεν κάνει πάντα το σωστό, αλλά σου δίνει όλη την αγάπη του κόσμου μέχρι να τρελαθείς και να τo αγαπήσεις περισσότερο από κάθε άλλο. Σ' αγαπώ τώρα".

Συγκινητικό μήνυμα για την Ελλάδα από την κυρία Κορδέρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK