Ο Λάζαρος... μοίραζε μηχανάκια και η ΑΕΚ έφτιαξε ένα βίντεο έπος!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έφτιαξε και παρουσίασε ένα καταπληκτικό βίντεο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σε ρόλο "τηλεφωνητή" να μοιράζει μηχανάκια σε τυχερούς οπαδούς της Ένωσης. Ο Έλληνας winger έδωσε τα... ρέστα του μιλώντας με τον κόσμο.

Φοβερός ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που κάλεσε στο τηλέφωνο τρεις τυχερούς οπαδούς της ΑΕΚ για να τους ανακοινώσει ότι κέρδισαν κατόπιν κλήρωσης μηχανάκια στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο winger της Ένωσης, ακομπλεξάριστος στο φουλ έβαλε έναν φίλο της ομάδας του να τραγουδήσει τον ύμνο της ΑΕΚ, ενώ και με τους άλλους δύο οι ατάκες του Έλληνα ποδοσφαιριστή έδιναν και έπαιρναν.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.