Όλη η αλήθεια για ΑΕΚ και Χολτσχάουζερ!

Ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ παίζει "δυνατά" στα μεταγραφικά της ΑΕΚ όσον αφορά την απόκτηση ενός ποιοτικού χαφ. Το Contra.gr σας παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση με το αποκλειστικό σχόλιο του μάνατζερ του που βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Όλη η αλήθεια για ΑΕΚ και Χολτσχάουζερ!

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του αρχηγού της Αούστρια Βιέννης, Ράφαελ Χολτσχάουζερ παρουσιάζεται ως το πιο "δυνατό" σχετικά με την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για να βρει έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή.

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος, κάπτεν της αυστριακής ομάδας, αντιπάλου της Ένωσης στους ομίλους του Europa League, μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και έκανε... κλικ στους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας όταν τον είδαν να κρατάει με αρχοντιά το κέντρο των "μωβ".

Τι πραγματικά όμως παίζει με τον Χολτσχάουζερ και την ΑΕΚ; Το Contra.gr έφτασε... Αυστρία και έχει όλο το ρεπορτάζ από τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα για λογαριασμό του παίκτη, αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

"ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ..."

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αλεξάντερ Σπερ, ατζέντη του αρχηγού της Αούστρια ο οποίος έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΑΕΚ δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του μέσω επίσημων παραγόντων του "δικεφάλου".

" Δεν είναι αλήθεια πως έρχομαι στην Ελλάδα. Κανένας επίσημος παράγοντας της ΑΕΚ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου, ωστόσο έχω ακούσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον της συγκεκριμένης ομάδας, δηλαδή από την ΑΕΚ για τον Ράφαελ" σχολίασε ο μάνατζερ.

ΕΤΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΟΛΤΣΧΑΖΟΥΖΕΡ

Όπως αναφέραμε παραπάνω ο 24χρονος χαφ μένει ελεύθερος από την Αούστρια το καλοκαίρι οπότε ρωτήσαμε τον εκπρόσωπό του πόσο πιθανό είναι ο Χολτσχάουζερ να επιλέξει την ΑΕΚ ως τον επόμενο σταθμό της πολλά υποσχόμενης καριέρας του: " Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κλαμπ για την καριέρα του Ράφαελ. Θα μας ενδιέφερε να διαπραγματευτούμε για μεταγραφή στην Ελλάδα, αλλά αν και μόνο επικοινωνήσουν μαζί μας επίσημοι παράγοντες της ΑΕΚ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK