ΣΟΚ: Έξι μήνες εκτός ο Μπακάκης

Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη επιβεβαιώθηκαν, καθώς, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΚ, ο διεθνής μπακ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 6 μήνες.

ΣΟΚ: Έξι μήνες εκτός ο Μπακάκης
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Μπακάκης τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγω για ρήξη χιαστών.

Τελικά, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, καθώς, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, ο διεθνής μπακ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 6 μήνες.

Να θυμίσουμε πως ρήξη χιαστών έχει υποστεί και ο Πέτρος Μάνταλος στον αγώνα της "Ένωσης" με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Έτσι, συνεχίζεται η κατάρα των τραυματισμών στους "κιτρινόμαυρους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ρήξη προσθίου χιαστού ήταν η διάγνωση των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης στο Ιατρικό Κέντρο. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου το απόγευμα της Τετάρτης, θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK