Τζιοβάνι ντος Σάντος ο εκλεκτός

O Βραζιλιάνος, Tζιοβάνι Παλμιέρι Ντος Σάντος, που αγωνίστηκε σε Κρισιούμα και Φλουμινένσε είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού μπακ. Επαφή και με Λούκα γα την "Ένωση".

Τζιοβάνι ντος Σάντος ο εκλεκτός

Στην ΑΕΚ εντείνουν τις προσπάθειες για την απόκτηση του αριστερού μπακ ενώ δεν αφήνουν πίσω και την περίπτωση του μεσοεπιθετικού, πραγματοποιώντας μια… λάτιν στροφή στην ενίσχυση της νέας σεζόν.

Στο θέμα του αριστερού μπακ, η περίπτωση του 32χρονου Μέινορ Φιγκερόα δείχνει να χάνει έδαφος, αφού η "Ένωση" προσέγγισε τον 26χρονο Τζιοβάνι Παλμιέρι Ντος Σάντος που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Φλουμινένσε και την Κρισιούμα. Πρόκειται για ένα αριστερό μπακ αρκετά επιθετικογενές, με αρκετά τρεξίματα, πολλά ανεβάσματα και μεγάλη συμμετοχή στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας.

Στην ιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή εμπλέκεται και η εταιρεία μάνατζερ Elenko Sports, η οποία είχε διαπραγματευτεί και στο παρελθόν για την ΑΕΚ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Κρισιούμα, Λούκα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η περίπτωση του Λούκα να επανέλθει στο προσκήνιο, άμεσα, αφού οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού (που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα) σε περίπτωση που η -δύσκολη- υπόθεση Σκόκο δεν προχωρήσει.

Στην ΑΕΚ έχουν σε μεγάλη ποδοσφαιρική εκτίμηση τον Λούκα και σε συνδυασμό με την καλή επαφή που υπάρχει με την Elenko Sports, υπάρχει αισιοδοξία και για τις δύο περιπτώσεις των παικτών που εκπροσωπεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK