Γράφας: "Δεν ξέρω γιατί καθυστέρησαν τα χρήματα"

Ο προπονητής των Χανίων, Θωμάς Γράφας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη για την ματαίωση του αγώνα με την Κέρκυρα.

Γράφας: "Δεν ξέρω γιατί καθυστέρησαν τα χρήματα"

Για το πως έγινε η ματαίωση του αγώνα: "Υπήρχε μία καθυστέρηση με τα χρήματα για ξεκινήσει το ματς. Το αντιλήφθηκα όταν βγήκα από την φυσούνα. Έγινε μία προσπάθεια. Τα λεφτά βρέθηκαν έπειτα από ένα διάστημα. Μπήκαμε με τον κύριο Βοσνιάδη και του είπαμε να γίνει ο αγώνας γιατί δεν ωφελούσε κανέναν αυτό. Εκείνη τη στιγμή εκείνος δεν ήθελε να μας ακούσει. Παρότι του είπαμε ότι θέλαμε να γίνει το ματς δεν μας άκουσε, μας έβγαλε έξω και δεν έγινε τελικά το ματς".

Για τον λόγο που καθυστέρησαν τα χρήματα: "Δεν ξέρω για ποιο λόγο καθυστέρησαν να έρθουν τα χρήματα. Ξέρω ότι όταν πήγαμε με τον κύριο Βοσνιάδη, τα χρήματα είχαν έρθει, αλλά ο διαιτητής δεν ξεκίνησε το παιχνίδι."

Για το τι θα κάνει η διοίκηση: "Αυτό δεν το γνωρίζω. Έφυγα στις έξι το απόγευμα από το γήπεδο. Τώρα θα μπω για προπόνηση. Καλό θα είναι γι” αυτό να μιλήσετε με κάποιο στέλεχος της διοίκησης."

Για το επίπεδο της Football League: "Υπάρχουν καλά παιχνίδια. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενιαίο με πολλά οικονομικά προβλήματα. Το πρωτάθλημα αυτό είναι ο αντίκτυπος της κοινωνίας. Κρατάει το ενδιαφέρον στην κορυφή, αλλά και στις θέσεις του υποβιβασμού."

Για τις ομάδες της Κρήτης: "Ο Πλατανιάς είναι η ομάδα που αντιπροσωπεύει το νησί την μεγάλη κατηγορία. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, να κάνουμε ότι μπορούμε στα παιχνίδια που μένουν και να αποφύγουμε τα χειρότερα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν πλήρωσαν τον διαιτητή τα Χανιά, ματαιώθηκε το ματς με την Κέρκυρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK