Αιχμηρή ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης για Βασιλαντωνόπουλο

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη συμφωνία του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου με την ΑΕΚ, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Αιχμηρή ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης για Βασιλαντωνόπουλο
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ βρίσκεται μία "ανάσα" από την απόκτηση του 23χρονου μπακ-χαφ του Απόλλων Σμύρνης, Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, ενισχύοντας το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη.

Η συμφωνία του νεαρού ποδοσφαιριστή με την "Ένωση" εν μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ φαίνεται πως δεν άρεσε στη διοίκηση του Απόλλωνα, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του, τονίζοντας πως δεν είχε γνώση των διαπραγματεύσεων. Παράλληλα, γνωστοποίησε πως ο Βασιλαντωνόπουλος αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα με την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Φοβού τους ευεργετηθέντες.

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ ότι ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό άλλης ΠΑΕ, η οποία κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα μας και αγωνιζόταν στους αγώνες play off, οι οποίοι όπως γνωρίζουμε όλοι συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Κατόπιν αυτού ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα με την Παναχαϊκή. Άλλωστε το κεφάλαιο Απόλλων έκλεισε οριστικά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK