Περιζήτητος ο Γκόλιας

Ο Βασίλης Γκόλιας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με αποτέλεσμα αρκετοί σύλλογοι της Football League και της Super League να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα Σμύρνης να τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από την ΑΕΚ και τον Ηρακλή, οι οποίοι πήραν το εισιτήριο για τη Super League.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας σκέφτονται την επόμενη ημέρα. Μεταξύ αυτών και ο αριστερός μπακ, Βασίλης Γκόλιας, ο οποίος πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά, έχοντας 38 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με συνέπεια αρκετοί σύλλογοι της Super League και της Football League να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο 30χρονος αμυντικός έχει μεγάλη εμπειρία και αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν. Πλέον, μένει να φανεί αν το φιλολογικό ενδιαφέρον μετατραπεί σε επίσημες προτάσεις.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!