Περιζήτητος ο Γκόλιας

Ο Βασίλης Γκόλιας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με αποτέλεσμα αρκετοί σύλλογοι της Football League και της Super League να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα Σμύρνης να τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από την ΑΕΚ και τον Ηρακλή, οι οποίοι πήραν το εισιτήριο για τη Super League.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας σκέφτονται την επόμενη ημέρα. Μεταξύ αυτών και ο αριστερός μπακ, Βασίλης Γκόλιας, ο οποίος πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά, έχοντας 38 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με συνέπεια αρκετοί σύλλογοι της Super League και της Football League να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο 30χρονος αμυντικός έχει μεγάλη εμπειρία και αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν. Πλέον, μένει να φανεί αν το φιλολογικό ενδιαφέρον μετατραπεί σε επίσημες προτάσεις.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.