Στο CAS για Super League ο Απόλλων

Την τελευταία λύση επέλεξε ο Απόλλων Σμύρνης προκειμένου να αγωνιστεί του χρόνου στη Super League, προσφεύγοντας στο CAS.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρις εσχάτων θέση στη φετινή Super League και γι' αυτό προσέφυγε στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, το περιβόητο CAS.

Οι άνθρωποι της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" αντιδρούν στην απόφαση των ελληνικών δικαιοδοτικών οργάνωση να μην επιτρέψουν στον σύλλογο να πάρει τη θέση της Κέρκυρας στην πρώτη κατηγορία.

Αντί των "Φαιάκων", οι οποίοι υποβιβάστηκαν λόγω εικονικής μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών, στη Super League παρέμεινε ο Λεβαδειακός, ο οποίος είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά την περσινή σεζόν.

Ο Απόλλων προσέφυγε στην ανώτατη αθλητική δικαστική αρχή, καταβάλλοντας αρκετά χρήματα με αυτήν την κίνηση, έχοντας την ελπίδα της δικαίωσης.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!