Στο CAS για Super League ο Απόλλων

Την τελευταία λύση επέλεξε ο Απόλλων Σμύρνης προκειμένου να αγωνιστεί του χρόνου στη Super League, προσφεύγοντας στο CAS.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρις εσχάτων θέση στη φετινή Super League και γι' αυτό προσέφυγε στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, το περιβόητο CAS.

Οι άνθρωποι της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" αντιδρούν στην απόφαση των ελληνικών δικαιοδοτικών οργάνωση να μην επιτρέψουν στον σύλλογο να πάρει τη θέση της Κέρκυρας στην πρώτη κατηγορία.

Αντί των "Φαιάκων", οι οποίοι υποβιβάστηκαν λόγω εικονικής μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών, στη Super League παρέμεινε ο Λεβαδειακός, ο οποίος είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά την περσινή σεζόν.

Ο Απόλλων προσέφυγε στην ανώτατη αθλητική δικαστική αρχή, καταβάλλοντας αρκετά χρήματα με αυτήν την κίνηση, έχοντας την ελπίδα της δικαίωσης.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.