Στο CAS για Super League ο Απόλλων

Την τελευταία λύση επέλεξε ο Απόλλων Σμύρνης προκειμένου να αγωνιστεί του χρόνου στη Super League, προσφεύγοντας στο CAS.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρις εσχάτων θέση στη φετινή Super League και γι' αυτό προσέφυγε στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, το περιβόητο CAS.

Οι άνθρωποι της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" αντιδρούν στην απόφαση των ελληνικών δικαιοδοτικών οργάνωση να μην επιτρέψουν στον σύλλογο να πάρει τη θέση της Κέρκυρας στην πρώτη κατηγορία.

Αντί των "Φαιάκων", οι οποίοι υποβιβάστηκαν λόγω εικονικής μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών, στη Super League παρέμεινε ο Λεβαδειακός, ο οποίος είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά την περσινή σεζόν.

Ο Απόλλων προσέφυγε στην ανώτατη αθλητική δικαστική αρχή, καταβάλλοντας αρκετά χρήματα με αυτήν την κίνηση, έχοντας την ελπίδα της δικαίωσης.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.