Αλλαγή σελίδας στον Άρη: Συστάθηκε η νέα εταιρία

Ο Άρης γύρισε... σελίδα την Τετάρτη (17/8), καθώς ολοκληρώθηκε η εγγραφή της νέας ΠΑΕ στα μητρώα της νέας εταιρίας. "Ξεχωριστή μέρα για τον Άρη", δήλωσε ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Αλλαγή σελίδας στον Άρη: Συστάθηκε η νέα εταιρία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευχάριστα νέα για τον Άρη! Την Τετάρτη (17/8) ολοκληρώθηκε η εγγραφή της ΠΑΕ στα μητρώα της νέας εταιρίας και ως εκ τούτου πλέον οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να συνεχίσουν απερίσπαστοι τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν.

Μέχρι την Παρασκευή (19/8) θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μετόχων με σκοπό να οριστεί νέα διοίκηση και να πάρει την ομάδα ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.

"Πρόκειται για μία ξεχωριστή μέρα για τον ΑΡΗ πάνω απ’ όλα, αλλά και για όλους εμάς που έναν χρόνο τώρα μοχθήσαμε ώστε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι η σημερινή αποτελεί μέρα ορόσημο στη σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου, αλλά και η αφετηρία για να οδηγήσουμε ξανά τον ΑΡΗ εκεί που οραματιζόμαστε όλοι.

Ο ΑΡΗΣ σήμερα γυρίζει σελίδα. Ο ΑΡΗΣ από σήμερα «αναπνέει» ξανά. Απαλλαγμένος από τα βαρίδια του παρελθόντος, χρέη και όχι μόνο, δικαιούται να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά.

Σήμερα πατήσαμε και τυπικά το κουμπί της επανεκκίνησης… Κοιτάζουμε μπροστά…Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις.

Προτιμώ να μιλώ με τις πράξεις μου. Όπως έκανα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον ΑΡΗ. Είμαι συνεπής σε όσα υποσχέθηκα στους φίλους της ομάδας μας πέρυσι το καλοκαίρι κι έτσι θα συνεχίσω να είμαι.

Η ομάδα πέρασε γρήγορα από τα «χωράφια» της Γ’ Εθνικής και σήμερα φτάσαμε αισίως στη σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σε πείσμα εκείνων –λίγων ευτυχώς- που όλο το χρόνο κινδυνολογούσανε και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μας απαξιώσουν.

Αυτούς –τους λίγους επαναλαμβάνω- θα τους απομονώσουμε. Εξάλλου, όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Ο ΑΡΗΣ από σήμερα μπαίνει ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας και σύντομα θα φτάσει εκεί που του πρέπει και τον θέλουν οι χιλιάδες οπαδοί του.

Στη νέα προσπάθεια είναι επιβεβλημένη η συσπείρωση όλων των δυνάμεων του Συλλόγου. Δεν περισσεύει κανείς…

Ο ΑΡΗΣ μόνο ενωμένος μπορεί να προχωρήσει και να πετύχει. Τα λάθη του παρελθόντος ας αποτελέσουν τον οδηγό μας στο μέλλον.

Όλοι οι Αρειανοί πρέπει να έρθουν κοντά στην ομάδα και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται και που από σήμερα βρίσκει τον ΑΡΗ καθαρό και υγιή.

Δημιουργούμε μία ομάδα προδιαγραφών Super League, όπως επίσης υποσχέθηκα, ώστε τέτοια εποχή του χρόνου ο ΑΡΗΣ να βρίσκεται στη φυσική του θέση.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

Θέλω, κλείνοντας, να ευχαριστήσω την πενταμελή προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που είχε την ευθύνη να διεκπεραιώσει ένα δύσκολο έργο για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, καθώς και τη διοίκηση του Α.Σ και τον πρόεδρο του κ. Ψηφίδη, για τη συνεργασία μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK