Εξι λεπτά χρειάστηκε για να "πυροβολήσει" ο Καπνίδης

Ακόμα και στο τρίτο παιχνίδι του στην εφετινή Football League, o Aρης δυσκολεύτηκε να νικήσει. Αυτή τη φορά πάντως νίκησε. Με 1-0 τον Κισσαμικό στην Κρήτη.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου αντιμετώπισε και πάλι πρόβλημα στο γκολ το οποίο κλήθηκε να λύσει ο Καπνίδης με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Καπνίδης.

Ο πρώτος σκόρερ του Αρη πέρυσι χρειάστηκε μόλις 6 λεπτά για να βρει δίχτυα και να λυτρώσει τον Αρη στο 51ο λεπτό του αγώνα όταν έκανε το 1-0.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (65' Σελινιωτάκης), Θέος (65' Μάντζης), Κίκε, Μίλιτς (79' Βλάχος).

Αρης: Διούδης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Παυλίδης (57' Ρόβας), Νέτο, Αντρέου (46' Καπνίδης), Ίλιτς (79' Μπαργκάν), Τάτος, Μιλούνοβιτς.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.