Έτοιμοι να κοιτάξουν στα μάτια τον Ολυμπιακό οι παίκτες του Άρη

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τον μεγάλο χορηγό της ομάδας μας, Stoiximan.gr, διοργάνωσαν το απόγευματης Τρίτης (24/1) Media Day στην ARIS F.C. Boutique, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

MEDIA DAY
MEDIA DAY WWW.MEGAPRESS.GR

Στη Media Day, που είχε αρκετές εκπλήξεις και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τόσο της ΠΑΕ όσο και της Stoiximan.gr, μίλησαν τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Οι Ανδρέας Τάτος, Σωκράτης Διούδης και Μπράνα Ίλιτς.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ αναφέρθηκαν στην μεγάλη αναμέτρηση, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ενώ στη συνέχεια υπέγραψαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας.

MEDIA DAY
MEDIA DAY WWW.MEGAPRESS.GR

«Το σημερινό παιχνίδι το περιμένει πολύς κόσμος, καθώς έχουν λείψει απ’ όλους μας τέτοια παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το ρόστερ που διαθέτουμε είναι ποιοτικό», δήλωσε ο αρχηγός του ΑΡΗ, Ανδρέας Τάτος, ενώ, ο Σωκράτης Διούδης, συμπλήρωσε:

MEDIA DAY
MEDIA DAY WWW.MEGAPRESS.GR

«Όπως ο κόσμος, έτσι κι εμείς, περιμένουμε το ματς με τον Ολυμπιακό με την ίδια ανυπομονησία. Το πιο σημαντικό είναι να το χαρούμε και ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να θυμηθεί τα παλιά χρόνια. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να τους αφήσουμε ικανοποιημένους. Δεν έχουμε να χάσουμε πολλά και γι’ αυτό θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό».

Ο Μπράνα Ίλιτς, από την πλευρά του, επισήμανε: «Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι αύριο. Είμαι σίγουρος πως με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και να πιστέψουμε στη νίκη. Τις συνθήκες που θα έχουμε στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλω να τις έχουμε και σε άλλους αγώνες. Σήμερα περιμένουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και το ίδιο θέλουμε και στα παιχνίδια πρωταθλήματος».

MEDIA DAY
MEDIA DAY WWW.MEGAPRESS.GR

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα στους παρευρισκόμενους φίλους της ομάδας. Τέλος ο μεγάλος χορηγός της ομάδας Stoiximan.gr σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ προσφέρει σε κάθε νέο μέλος της Stoiximan που θα εγγραφεί με τον κωδικό ARIS έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα της boutique μέχρι το τέλος της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK