Η αιχμηρή απάντηση του Αναστόπουλου για τον Κόκε

Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης κι αναφέρθηκε σ' όλα τα θέματα που αφορούν τους "κίτρινους". Δείτε τι αναφέρει για τη μεταγραφή του Φομπέρ, την κόντρα με τον Κόκε και τα οικονομικά προβλήματα.

Η αιχμηρή απάντηση του Αναστόπουλου για τον Κόκε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στον Arena fm εφ΄όλης της ύλης και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Πιστεύω ότι ήταν μια ευχάριστη μέρα η χθεσινή για τον Άρη, γιατί γίνεται η επανεκκίνηση του Άρη. Είναι πλέον καθαρός, χωρίς χρέη. Πρέπει όμως να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν τον Άρη σε λάθος σημείο. Τώρα θέλουμε η ομάδα να επανέλθει στο δρόμο που θέλουν όλοι".

Για τη μεταγραφή του Φομπέρ: "Ο κύριος Καρυπίδης επέμενε για τον Φομπέρ και παραλίγο να κοντραριζόμασταν. Ο Άρης και η φιλοσοφία μας δεν είναι τι ήταν κάποιος στο παρελθόν, αλλά τι είναι τώρα. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε κάποιον με τέτοια νούμερα για κάτι που ήταν παλιά. Και εγώ ήμουν κάποτε, τώρα είμαι; Ο συγκεκριμένος παίκτης ήρθε με νούμερα πολύ ψηλά".

Για τον Ντισό: "Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής δεν είχε προσληφθεί ποτέ στον Άρη. Όλοι δίνουμε εξετάσεις στον Άρη. Κάθε μέρα, σε κάθε παιχνίδι. Έτσι έδωσε εξετάσεις και ο Ντισό. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να προτείνει έναν παίκτη".

Για τα οικονομικά προβλήματα: "Ποιες ομάδες δεν έχουν οικονομική δυσκολία, αν εξαιρέσουμε 5 ομάδες της Σούπερ Λιγκ; Τα όποια προβλήματα μας ενώνουν δε μας διχάζουν με τον κύριο Καρυπίδη. Υπήρξε μια καθυστέρηση στο οικονομικό, αλλά όλα θα βρουν το δρόμο τους".

Για τα μεταγραφικά: "Οι κινήσεις μας δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ο στόχος ο βασικός είναι στην πρεμιέρα 25 Σεπτεμβρίου να είμαστε έτοιμοι. Αρχή μας είναι να παίρνουμε παίκτες που να μην παίζουν μόνο σε μία θέση. Να υπάρχει πλουραλισμός".

Για τον Μπράβο: "Ο Μπράβο είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας και θα ακολουθήσει τη διαδικασία που ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. Έχει μείνει πίσω από θέμα προπονήσεων, αλλά υπάρχει χρόνος να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Μπράβο μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ και στόπερ. Πάγια τακτική είναι να παίρνουμε μαζί μας και νέα παιδιά. Αν είσαι καλός θα σε πάρω στην πρώτη ομάδα. Τελευταίοι παίκτες που έβγαλε ο Άρης ήταν ο Γιαννιώτας, ο Αβραάμ και ο Κατίδης που χάθηκε μετά".

Για την εφετινή ομάδα: "Μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, θέλει 23 παίκτες. Κάνεις το πρόγραμμά σου. Υπάρχει ένα σύνολο έτοιμο ανά πάσα στιγμή. Φέτος υπάρχει και το κύπελλο στο οποίο έχουμε παράδοση και θα το κυνηγήσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε, αν και ο αρχικός μας στόχος είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λιγκ.

Για την υπόθεση του Κόκε: "Όταν εργάζομαι σε μια ομάδα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας,του προέδρου, των συνεργατών. Όποιος προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, θα παίρνει απαντήσεις. Για τον Κόκε, δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ο Άρης πληρώνει κάποιον γι’ αυτό που είναι σήμερα, όχι για κάτι που ήταν κάποτε".

Για τους στόχους της σεζόν: "Υπόλογος για την πορεία της ομάδας είναι πάντα ο προπονητής. Αν δεν πάει καλά η ομάδα θα ζητήσει κάποιος ευθύνη από τον γυμναστή; Όχι. Τώρα είναι η ώρα του κόσμου να μιλήσει. Ο Καρυπίδης όσα είπε τα υλοποίησε. Πέρσι καταλάβαινα ότι ο κόσμος είναι κουρασμένος με όσα είχαν γίνει στην ομάδα. Τώρα ήρθε η στιγμή του κόσμου. Το 2006 παίξαμε με τον πεσμένο Πανηλειακό και είχε 17.000 κόσμου.

Φέτος φτιάχνουμε μια ομάδα που θα έχει στόχο την Α’ Εθνική. Πάντα θα υπάρχει ένας κορμός. Ο ξένος που θα έρθει πρέπει να είναι ένα σκαλί πάνω από τον Έλληνα. Πιστεύω και στον Έλληνα γιατί έχει και φιλότιμο. Ο κόσμος πρέπει να δώσει δυναμικό παρόν, γιατί αν ο κόσμος δεν είναι συμπαραστάτης, με τον παλμό του με τα διαρκείας δεν κάνουμε τίποτα.

Οι μεταγραφές τελειώνουν 31 Αυγούστου και περιμένουμε να υλοποιήσουμε όσα έχουμε στο μυαλό μας. Οι εποχές πάντως που ένα ποτήρι απλό το πληρώναμε Costa Βoda τελειώσανε. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάμε πως θα είμαστε εμείς, πανέτοιμοι. Δε δίνουμε καμία σημασία τι κάνει ο αντίπαλος. Είμαστε Άρης. Όχι στα λόγια στις πράξεις. Είδατε στα λόγια τι έγινε πρόπερσι. Εγώ αν δεν είχε ανέβει η ομάδα, δε θα κυκλοφορούσα στην πόλη. Φαβορί βλέπω τη Δόξα. Ενισχύθηκε πολύ, έχει και λεφτά".

Για τα φιλικά: "Θα γίνει φιλικό την Κυριακή με την Κέρκυρα. Θα κάνουμε 45 παιχνίδια μέχρι την έναρξη".

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του: "Αγαπώ κι εγώ τον κόσμο, Υποσχέσεις δε δίνω. Το μόνο που λέω, είναι ότι του χρόνου η ομάδα θα βρίσκεται εκεί όπου ανήκει. Ήρθε η ώρα του κόσμου. Καταλαβαίνει ο κόσμος, δεν είναι κουτός. Χρειάζεται ο κόσμος να έρθει κοντά στην ομάδα, όπως έχει κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν. Το Μάιο θα δούμε τι έχουμε κάνει. Να μετράς τους βαθμούς και βλέπεις τι ταμείο έχεις κάνει. Εμείς έχουμε κάνει σύμβαση με τις επιτυχίες και θέλουμε να κερδίζουμε. Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε στη Σούπερ Λιγκ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK