Πρώην... αγάπη κάνει τον Αραβίδη "σουπερλιγκάτο"

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο και μάλιστα για λογαριασμό ομάδας που την γνωρίζει καλά και θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ.

Πρώην... αγάπη κάνει τον Αραβίδη "σουπερλιγκάτο"
Αραβίδης EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportime" η επιστροφή του Χρήστου Αραβίδη στο ποδόσφαιρο δεν αποκλείεται να γίνει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρεται ο Άρης που... καλπάζει προς Σούπερ Λιγκ, αμέσως μόλις "καθαρίσει" με την αδειοδότηση θα τα βάλει κάτω με τον πρώην αρχηγό της ΑΕΚ για να δουν αν εκπέμπουν τα θέλω τους στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης θέλει τον Αραβίδη στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο "Άραβας" αναμένεται να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με χαμηλότερα τον πήχη σε σχέση μ' αυτά που ζήτησε από την πρώην ομάδα του το περασμένο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι τη φανέλα του Άρη ο Αραβίδης την είχε φορέσει από το 2009 μέχρι το 2011, μετρώντας 13 συμμετοχές, ενώ δεν βρήκε δίχτυα ποτέ. Οπότε, εφόσον γίνει "γάμος" ο 31χρονος θ' ανέβει στη συμπρωτεύουσα έχοντας ανοιχτούς λογαριασμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK