Τέλος ο Βούζας, φαβορί ο Παπακώστας

Απολύθηκε από τον Ατρόμητο ο Βασίλης Βούζας την Κυριακή αφού θεωρήθηκε υπεύθυνος για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ισοπαλία στην Καλαμάτα το Σάββατο. Φαβορί για τη θέση του προπονητή στους Περιστεριώτες φέρεται να είναι ο Γιάννης Παπακώστας.

H ανακοίνωση του Ατρομήτου

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Βούζα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει τον 42χρονο προπονητή για τις σπουδαίες υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα. Το ήθος, η εντιμότητα και η εργατικότητα που επέδειξε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο του αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα στην συνέχεια της καριέρας του. Ο Βασίλης Βούζας συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελλόπουλο για τις τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου του ενώ αύριο θα μεταβεί αθλητικό κέντρο για να αποχαιρετήσει τους παίκτες.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!