Μεταγραφές και ανακοινώσεις για τα διαρκείας στον Πιερικό

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ο Πιερικός. Η ομάδα της Κατερίνης απέκτησε τους Σάββα Εξουζίδη και Στέφανο Σκέντο.

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, λίγες ημέρες μετά τη λύση της συνεργασίας του με το “Γηραιό”. Από την πλευρά ο Σκέντος θα μείνει στην ομάδα για δύο περισσότερα χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τη διετία 2005-07 είχε περάσει και από την Α' Εθνική, με τη φανέλα της Λάρισας.

Παράλληλα η ΠΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη διάθεση των διαρκείας της νέας περιόδου:

H ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι άρχισαν οι προεγγραφές για τις κάρτες διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2009 – 2010.

Σειρά προτεραιότητας θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας οι οποίοι και θα μπορούν να αποκτήσουν την ίδια θέση με την περυσινή επιδεικνύοντας την παλαιά τους κάρτα.

Διατηρούνται οι ίδιες τιμές με την προηγούμενη χρονιά αποδεικνύοντας έτσι ότι στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσουν και αυτοί με την σειρά τους έμπρακτα, την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Επίσης όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η αγορά - εξόφληση μπορεί να γίνει και μέσω Πιστωτικής Κάρτας VISA ή Master Card.

Τέλος να σημειωθεί ότι η είσοδος σε παιδιά και μαθητές έως 17 ετών και άτομα με ειδικές ανάγκες είναι Δωρεάν. ( Η προμήθεια της ειδικής Κάρτας εισόδου θα γίνεται από τα γραφεία της Π.Α.Ε. Πιερικός )

Οι τιμές των καρτών διαρκείας έχουν ως εξής:VIP PLATINUM VIP 400 €

Κάρτα White Θύρα 3 ( σκεπαστή ) 200 €

Κάρτα Black Θύρες 5 – 6 100 €

Κάρτες Ladies Θύρες όλες 50