Γιορτή ανεξαρτησίας από 7.000 οπαδούς στην πρεμιέρα του ΟΦΗ (vids+photos)

Ενα ανεπανάληπτο πάρτι έστησαν 7.000 οπαδοί του ΟΦΗ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας επ’ ευκαιρία της πρώτης συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών για τη νέα περίοδο.
Με νωπές ακόμα τις επίσημες ανακοινώσεις για την ιστορική αλλαγή σελίδας στην κρητική ομάδα, χιλιάδες φίλαθλοι κάθε ηλικίας συνέρρευσαν στο ΒΑΚ για να γιορτάσουν τη μετάβαση στη νέα εποχή, υποδεχόμενοι παράλληλα τους παίκτες –νέους και παλιούς- που θα κληθούν να επαναφέρουν άμεσα τον ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία.

Στο χαιρετισμό του προς το ενθουσιώδες πλήθος, ο δήμαρχος Ηρακλείου και πρώτος πρόεδρος υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς Γιάννης Κουράκης, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα ζητώντας τη συνδρομή και των απλών φιλάθλων του ΟΦΗ για τη μετατροπή της ΠΑΕ σε εταιρεία λαϊκής βάσης. Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί ο αριθμός λογαριασμού της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, μέσω της οποίας θα γίνει η αγορά των μετοχών από το ευρύ κοινό.

«Ο ΟΦΗ πρέπει να γίνει σύγχρονη ομάδα, πρότυπο σε όλους τους τομείς. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε και θα αποτελέσουμε πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Ήδη υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για την αγορά μετοχών», τόνισε ο δήμαρχος Ηρακλείου, ο οποίος έθεσε ως (αυτονόητο) στόχο την άμεση επάνοδο στη Superleague ενώ αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για την ολική επαναφορά του ΟΦΗ θα ζητήσει και τη βοήθεια του Εγκε Γκέραρντ: «Η σοφία του μάς είναι απαραίτητη», είπε χαρακτηριστικά.

«Ευχαριστώ τον Νίκο Μαχλά, με τον οποίο είχα μια πολύ καλή συνεργασία, όπως και τους Σηφάκη, Παπαβασιλείου, Χανιωτάκη και Αδάμο», κατέληξε ο κ. Κουράκης.

Ο Νίκος Μαχλάς συνόδευε τον δήμαρχο κατά την άφιξή του στο χώρο και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ. Το ίδιο συνέβη αργότερα με τον Μύρωνα Σηφάκη, τον Νίκι Παπαβασιλείου και τον Κώστα Χανιωτάκη. 

Υπό τις θερμές εκδηλώσεις του πλήθους έκαναν την εμφάνισή τους στο κεντρικό γήπεδο του ΒΑΚ και ορισμένοι από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές: Π. Κωνσταντινίδης, Βεζυρίδης, Ζορμπάς, Νατσούρας, Πετράς, Παρμαξίδης.

Την Παρασκευή αναμένεται ο Λεοζίνιο, ενώ εκκρεμούν οι αφίξεις των Παυλή, Κιάσσου, Βλοντάρτσικ, Αλεξίου και Βασιλακάκη.

Παρόντες στην πρεμιέρα ήταν και οι ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν στον ΟΦΗ μετά το δανεισμό τους: Λιοσάτος, Σταθόγλου, Ξενοδόχοφ, Κοκκινάκης, Περογαμβράκης, Τζανής, Χριστοφής.


Αποθέωση από τον κόσμο του ΟΦΗ

Οι δηλώσεις του Μύρωνα Σηφάκη