Εγκρίθηκε η συγχώνευση Ηλυσιακού-Αιγάλεω

Μετά από περίπου ένα χρόνο ζυμώσεων, αντιδράσεων και αναβολών, η συγχώνευση του Ηλυσιακού με το Αιγάλεω θα πρέπει να θεωρείται γεγονός.
Αιφνιδιαστικά είναι η αλήθεια, όπως αναφέρεται και σε μερίδα του Τύπου, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνήλθε την Κυριακή το μεσημέρι και κατά την έκτακτη συνεδρίασή της ενέκρινε το αίτημα του των αδερφών Μητρόπουλου. Σύμφωνα με τις εν λόγω πηγές, η συγχώνευση επικυρώθηκε με ψήφους 5-3 και η ανακοίνωση θα εκδοθεί εντός των ημερών. Το νέο όνομα της νέας ΠΑΕ θα είναι ΑΟΗ Αιγάλεω και θα χρησιμοποιεί ως έδρα το "Στ. Μαυροθαλασσίτης".Φυσικά από τον -άμεσα θιγόμενο- Ερασιτέχνη Ηλυσιακό αναμένεται να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις τόσο για την ημέρα που επιλέχθηκε να συνεδριάσει η Επιτροπή όσο και για το σκεπτικό της απόφασης. Η διοίκηση του "κιτρινόμαυρου" σωματείου στηρίζεται στην πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ, βάσει της οποίας απαγορεύονται οι συγχωνεύσεις προς όφελος μιας ομάδας. Βέβαια η συγκεκριμένη παράγραφος στο καταστατικό δεν έχει ακόμη εγκριθεί από το Πρωτοδικείο."Απορίας άξιον είναι ποια μέλη της επιτροπής έχουν εμπλέξει τ' όνομα τους σε μια τέτοια απόφαση, την Κυριακή 9 Αυγούστου 2009 που όλες οι υπηρεσίες και αρχές είναι σε αργία. Τόσο σημαντική και αναγκαία ήταν η όποια εξυπηρέτηση, εάν αυτή πραγματοποιήθηκε;", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε ως πρώτη αντίδραση ο Ερασιτέχνης Ηλυσιακός το βράδυ της Κυριακής.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!