"Ηλυσιακός" με την άδεια της ΕΕΑ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ερασιτέχνης Ηλυσιακός υποστηρίζει ότι έπειτα από σχετικό υπόμνημα που κατατέθηκε στην ΕΕΑ, η τελευταία έδωσε την έγκριση της ώστε η ομάδα που θα παίξει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής να ονομάζεται Ηλυσιακός.

Τη Δευτέρα (07/09) οι άνθρωποι του ερασιτέχνη τόνισαν ότι κατέθεσαν στην ΕΕΑ υπόμνημα με όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα, που δεν ελήφθησαν υπόψη κατά της απόφασης της επιτροπής, η οποία πάρθηκε στις 09/08 και σύμφωνα με την οποία υπήρξε έγκριση για την συγχώνευση του Ηλυσιακού με το Αιγάλεω.

Από πλευράς του συλλόγου των Ιλισίων έδρασαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. και ο Δήμαρχος Ζωγράφου, οι οποίοι παράλληλα απέστειλα εξώδικο στο Υπουργείο Ανάπτυξης σχετικά με τις ελλείψεις βασικών στοιχείων από τους φακελους για την συγχώνευση, ζητώντας την αναστολή κάθε ενέργειας.

Στο τέλος της ανακοίνωσης γίνεται λόγος για θετική απάντηση από την ΕΕΑ, η οποία αποφάσισε πως η ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα πρέπει να αναφέρεται ως Ηλυσιακός.

Αντιδράσεις είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν για μία ομάδα που δεν γνωρίζει την ταυτότητα της μόλις έξι ημέρες πριν την έναρξη της νέας περιόδου.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.