Ανακοίνωσε Πάντο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια ο Τάσος Πάντος, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Ηπείρου.

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 34χρoνου αμυντικού Τάσου Πάντου.

Ο πρώην παίκτης της Προοδευτικής και του Ολυμπιακού συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και θα φοράει την φανέλα του ΠΑΣ για τα επόμενα δύο χρόνια", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε μετά την επίτευξη της συμφωνίας:

"Για μένα είναι μια αλλαγή στην καριέρα μου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα που έχει ένδοξο παρελθόν, παρόν και μέλλον. Παρότι είχα προτάσεις από πολλές ομάδες, επέλεξα να αγωνιστώ  βάζοντας πρώτα το συναίσθημα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου".

Όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε τον ΠΑΣ για να συνεχίσει την καριέρα του, ο Τάσος Πάντος απάντησε: "Καταρχήν σημαντικό ρόλο έπαιξε ο χαρακτήρας και το ήθος που διαθέτει ο κ. Χριστοβασίλης. Δεύτερον ο ΠΑΣ συγκαταλέγεται στις ομάδες που αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία, διότι έχει μεγάλη δυναμική και κόσμο που έχει μεγάλο πάθος αλλά και αγάπη για τον σύλλογο".

Αναφορικά με την προετοιμασία που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, δήλωσε: "Εγώ προσωπικά αλλά και οι συμπαίκτες μου πρέπει να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να πετύχουμε την άνοδο. Η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται στην Β΄Εθνική. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να επιστρέψει και πάλι στην Super League και μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε".