Προοδευτική: ΠΑΕ vs Οργανωμένοι

Η κόντρα μεταξύ της ΠΑΕ Προοδευτική και οργανωμένων οπαδών φαίνεται να μην έχει τέλος στον Κορυδαλλό.

Η κόντρα μεταξύ της ΠΑΕ Προοδευτική και οργανωμένων οπαδών φαίνεται να μην έχει τέλος στον Κορυδαλλό. Αν και ήρθε η πρώτη νίκη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας συνεχίζουν την αποχή τους από τα γήπεδα. Από τη μεριά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Καρράς, αφού πρώτα ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, είπε για τους οργανωμένους: «Όσο για αυτούς που ήταν έξω από το γήπεδο και παρακαλούσαν να χάσει η ομάδα εμείς δεν τους θέλουμε να ξαναέλθουν. Δεν είμαι διατεθειμένος να υποχωρήσω. Στο μόνο που έκανα πίσω ήταν που δεν έστειλα στο Αυτόφωρο αυτούς που επιτέθηκαν μετά το τέλος, θα το σκεφτώ όμως αν θα υποβάλω μηνύσεις».

Η απάντηση του κλαμπ «Νo gate», ήρθε δια στόματος του προέδρου του Μιχάλη Πετράκη. Αφού πρώτα καταδικάζει τη μεμονωμένη επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Καρράς, σημειώνει πως οι κινήσεις της ΠΑΕ είναι αυτές που αναγκάζουν τους οργανωμένους να αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο.

Στο μεταξύ, την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μύτη ο Παναγιώτης Ευθυμιάδης, που αγωνίστηκε με ειδικό νάρθηκα.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!