Έγινε της... γκέλας με τους πρωτοπόρους

Άρης και Παναχαϊκή τα βρήκαν... σκούρα μακριά από τις έδρες τους καθώς δεν κατάφεραν να νικήσουν Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Πόντου αντίστοιχα. Οι Πατρινοί στάθηκαν τυχεροί στη Θεσσαλονίκη, αφού από το 7' έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Από το 7' (αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Βρονταράς) η Παναχαϊκή αγωνιζόταν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου με παίκτη λιγότερο, ωστόσο κατάφερε να πάρει τουλάχιστον το "Χ" στη Θεσσαλονίκη. Το τελικό 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δυο ομάδων, με αποτέλεσμα οι βαθμοί διαφοράς των Πατρινών από τον πρωτοπόρο Άρη να μην μειωθούν.

Η Παναχαϊκή είχε την ευκαιρία της, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε. Διότι η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν μπόρεσε να φύγει με το "τρίποντο" από τη έδρα του Παναιγιάλειου. Έπειτα από το ματς με τον ΟΦΗ, ο Άρης ήρθε ισόπαλος 0-0 για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και με την "Μαύρη Θύελλα", μην καταφέρνοντας να επιστρέψει στις νίκες (σ.σ. είχε το απόλυτο των επτά στο ξεκίνημα της Football League).

Εννέα αγωνιστικές έχουν παιχτεί στη Football League με τον Άρη να βρίσκεται στην κορυφή με 23 βαθμούς, ενώ η Παναχαϊκή ακολουθεί με 20. Τρίτος μ' ένα ματς λιγότερο είναι ο ΟΦΗ με 15 πόντους...

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Αιγιανιακός - Βέροια 1-1

Απόλλων Λάρισας - Εργοτέλης 3-2

Παναιγιάλειος - Άρης 0-0

Απόλλων Πόντου - Παναχαϊκή 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK