Παναιγιάλειος όπως λέμε... Cleveland Cavaliers!

Ποιος LeBron James και ποιος Stephen Curry; Όταν μπορείς να δεις σε αυτές τις τιμές Κουτσοποδιώτη και Σανδραβέλη; Το livestream του Παναιγιάλειου είναι τρεις φορές πιο ακριβό από εκείνο του... NBA (φωτογραφίες)!

Παναιγιάλειος όπως λέμε... Cleveland Cavaliers!
BOB DONNAN

Την Πέμπτη η ομάδα του Παναιγιάλειου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με εταιρία που ασχολείται με livestream μεταδόσεις, έτσι ώστε να μπορέσουν οι φίλαθλοι της ομάδας να δουν την αναμέτρηση με τα Χανιά, μέχρι να βρεθεί τηλεοπτική στέγη για την Football League.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Έλα όμως που το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι 10 ευρώ! 10 ολόκληρα ευρώ, εκ των οποίων τα 7 θα πάνε στην ομάδα και τα 3 στην εταιρία που θα προβάλει το παιχνίδι. Κι εδώ τίθεται το εξής ερώτημα.

Η κίνηση των ανθρώπων του Παναιγιάλειου είναι 100% σωστή για την ψηφιακή εποχή που ζούμε, αλλά μήπως η τιμή είναι αρκετά τσιμπημένη;

ΟΥΤΕ ΣΤΟ NBA

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε τη διαφορά να πούμε το εξής. Πόσο κοστίζει για να παρακολουθήσεις ένα παιχνίδια στο NBA; 2.99€. Πόσο πληρώνεις για να δεις ΟΛΑ τα παιχνίδια του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο; 120 ευρώ το χρόνο .

Πόσο κοστίζουν όλα τα ματς στην Euroleague ( πλην των ελληνικών ομάδων); Μόλις 80 ευρώ!

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει πάρει τα δικαιώματα και των: ΟΦΗ, Λαμία, Πανσερραϊκού και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Παναιγιάλειος όπως λέμε... Cleveland Cavaliers!

News 24/7

24MEDIA NETWORK