Ανανέωσε κι ο Πουρτουλίδης με Ηρακλή

Ο αρχηγός του Ηρακλή, Νίκος Πουρτουλίδης έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον "Γηραιό", μέχρι το 2017.

Ανανέωσε κι ο Πουρτουλίδης με Ηρακλή
INTIME SPORTS

Η επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου να παραμείνουν οι 5 ποδοσφαιριστές που είχαν καταλυτική συμβολή στην άνοδο του Ηρακλή έγινε πραγματικότητα, καθώς κι ο Νίκος Πουρτουλίδης συμφώνησε για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Πουρτουλίδη για επιπλέον δύο χρόνια", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Υπενθυμίζεται πως είχαν προηγηθεί οι περιπτώσεις των Μιχάλη Μπουκουβάλα, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λευτέρη Ιντζόγλου και Σίλβα Χουάντερσον.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο Νίκος θα συνεχίσει μαζί μας", είπε ο προπονητής του Ηρακλή κ. Νίκος Παπαδόπουλος στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και συνέχισε λέγοντας ότι: "δούλεψε σκληρά την περασμένη χρονιά και ήταν αφοσιωμένος στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Superleague".

"Η περσινή χρονιά ήταν μια φανταστική εμπειρία και είμαι περήφανος να είναι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή", είπε με την σειρά του ο Νίκος Πουρτουλίδης και συνέχισε "θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που δείχνουν εμπιστοσύνη σε μένα. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ ξανά με πολλά παιδιά και ανθρώπους μέσα από την ομάδα και πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει καθημερινά και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Θα προσπαθήσω να δίνω τα πάντα όπως έκανα από την πρώτη μέρα που ήρθα σ’ αυτή την ομάδα".

Δηλώσεις έκανε και ο Σπύρος Παπαθανασάκης που τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε σε συμφωνία, πιστεύω ότι ο Νίκος θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να πετύχει ο Ηρακλής στην Superleague και θα συνεχίσει να είναι αρχηγός για τους νέους παίκτες άλλα και για την οικογένεια του Ηρακλή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK