Ιστορική συμφωνία με την Turkish Airlines για τον Ηρακλή

Σε μια τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση φαίνεται πως προχωράει η ΠΑΕ Ηρακλής, έχοντας φτάσει σε προφορική συμφωνία με ανθρώπους της εταιρίας-κολοσσού, Turkish Airlines.

Στην Αθήνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/6) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, ο οποίος είχε συνάντηση με ανθρώπους της αεροπορικής εταιρίας Turkish Airlines προκειμένου να συζητήσουν για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η συνάντηση κύλησε με τον καλύτερο τρόπο και μετά το τέλος της οι δύο πλευρές φέρονται να έδωσαν τα χέρια. Το μόνο που μένει πλέον για να κλείσει το deal είναι να πέσουν οι υπογραφές και να γίνει γνωστή η μορφή και η διάρκεια της συνεργασίας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ηρακλής βρίσκεται μια ανάσα από μια ιστορική συνεργασία που όχι μόνο θα του εξασφαλίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, αλλά θα του ανεβάσει το πρεστίζ, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!