Παπαδόπουλος: "Θέλουμε και το πρωτάθλημα"

Το απόλυτο στις τελευταίες αγωνιστικές θα κυνηγήσει ο Ηρακλής, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Διαβάστε το σχόλιό του για την αδειοδότηση, αλλά και τη νέα χρονιά.

Παπαδόπουλος: "Θέλουμε και το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ηρακλή, Νίκου Παπαδόπουλου:

"Να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά τον Δημήτρη. Πραγματικά τα τελευταία χρόνια βγαίνουν νέοι αξιόλογοι προπονητές και εγώ και ο Δημήτρης είμαστε από αυτούς. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα με σωστή νοοτροπία. Τον ευχαριστώ πολύ.

Ο αντίπαλος στάθηκε με αξιοπρέπεια. Είχαμε κατοχή μπάλας, ευκαιρίες μας έλειπε η τελική πάσα για να βάλουμε το γκολ και να μα ς φύγει το άγχος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν το χαιρόμαστε 100%. Μας απομένει ένας πόντους. Είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια δεν θα πάρουμε μόνο ένα βαθμό. Αλλά στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Να βγάλουμε τον πρώτο σκόρερ, να έχουμε την καλύτερη άμυνα. Αυτά είναι τα κίνητρά μας. Θέλουμε και το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και στο επόμενο παιχνίδι περιμένουμε περισσότερους".

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, σχολίασε: "Εχουμε τρία προβλήματα, έχει ένα πρόβλημα και ο Καρασαλίδης, αλλά θα λείπουν και ο Τσιλιανίδης και ο Ρομάνο. Δεν φοβόμαστε. Πάμε για τη νίκη, να τελειώνουμε".

Για την αδειοδότηση: "Είναι κάτι πολύ καλό, κυρίως για το πρεστίζ. Η ομάδα έχει μπει στη σωστή βάση. Με βοηθάει πολύ, αυτή είναι η αλήθεια. Ξέρω τι θέλει η κατηγορία και θα πάρουμε λίγους και καλούς παίκτες για να βοηθήσουμε και αυτούς που έχουμε και να ανεβάσουμε την ποιότητα της ομάδας".

Για τη νέα χρονιά: "Παράλληλα δουλεύουμε και τον προγραμματισμό. Η αλήθεια είναι πως όταν κάνεις σχέδια και όνειρα μπορεί να γελάει ο Θεός μαζί σου. Εμείς θα το κάνουμε, γιατί πιστεύουμε στην ομάδα και δεν θα έχουμε πρόβλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK