Στον Ηρακλή μέχρι το 2017 ο Κυριακίδης

Παίκτης του Ηρακλή για ακόμα δύο χρόνια θα είναι ο 23χρονος μέσος, Παύλος Κυριακίδης, με την "κυανόλευκη" ΠΑΕ να ανακοινώνει επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του.

Στον Ηρακλή μέχρι το 2017 ο Κυριακίδης
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

"Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Παύλου Κυριακίδη για δύο ακόμα χρόνια.

Αμέσως μετά ο προπονητής του Ηρακλή κ. Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι: « Είναι επιθυμία μας να μείνουν τα παιδιά που έχουν προσφέρει τόσα πολλά για την άνοδο της ομάδας και μπορούν να σταθούν στην Superleague. Ένας από αυτούς είναι ο Παύλος Κυριακίδης για τον οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα και στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο παίκτης είπε: «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ώστε παραμένω μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας, του Ηρακλή. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σπύρο Παπαθανασάκη και τον προπονητή μου κ. Νίκο Παπαδόπουλο για την στήριξη στο πρόσωπο μου και να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που μου έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα».

Ο πρόεδρος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης σημείωσε ότι: «Σε κάθε επίπεδο ο Κυριακίδης ταιριάζει με την φιλοσοφία της ομάδας για αυτό και είναι ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ηρακλή και είμαστε περήφανοι να έχουμε ένα τόσο ταλαντούχο και αφοσιωμένο παίκτη, που δουλεύει τόσο σκληρά, στην ομάδα μας. Έχει τις δυνατότητες να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ελλάδα και με νεαρούς, δυνατούς παίκτες όπως ο Παύλος μπορούμε να διεκδικήσουμε στο μέλλον, την παρουσία του Ηρακλή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK