Σούπερ προσφορά της Καλλιθέας: VIP με μόλις... 2000 ευρώ!

Ποιο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και ποιο "Ολντ Τράφορντ"; Στο "Ελ Πάσο" της Καλλιθέας τα VIP διαρκείας φτάνουν μέχρι και τα 2.000 ευρώ! Δείτε την... προσφορά της ομάδας, αλλά και το τρολάρισμα που ακολούθησε.

Σούπερ προσφορά της Καλλιθέας: VIP με μόλις... 2000 ευρώ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα, αλλά υπήρχε μια λεπτομέρεια που κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Ενώ στην αρχή της ανακοίνωσης όλα κυλούν ομαλά και η ομάδα εξηγεί πως θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη και γι' αυτό το λόγο προσφέρει τα εισιτήρια σε τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή... στη συνέχεια το τερματίζει.

Κι αυτό γιατί προσφέρει όπως λέει GOLD VIP εισιτήριο διαρκείας που κοστίζει 2.000 ευρώ! Κι όλα αυτά στο "Ελ Πάσο" της Καλλιθέας στη Football League. Όπως καταλαβαίνεται ακολούθησε ένας μικρός χαμός με τους φιλάθλους να τρολάρουν την ομάδα για την ανακοίνωση:

Σούπερ προσφορά της Καλλιθέας: VIP με μόλις... 2000 ευρώ!

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα συμπληρώνοντας 50 χρόνια ιστορίας, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της για τη συμπαράσταση που της παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Κατανοώντας τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην κοινωνία η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα δίνει την δυνατότητα εισιτηρίων διαρκείας που ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια των φιλάθλων.
Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν τις ΘΥΡΕΣ VIP & 1 του γηπέδου και απευθύνονται στο φίλαθλο κοινό με προσιτές τιμές, για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Football League.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00–13:00 και 18:30–20:00, στα γραφεία της Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γρηγορίου Λαμπράκη 1, Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας).

Για ανανέωση αλλά και για νέα αγορά, οι φίλαθλοι υποχρεωτικά θα πρέπει να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα και να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση.

Στη διάθεση του κοινού υπάρχουν τρεις (3) κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας όπως περιγράφονται παρακάτω :

GOLD VIP με είσοδο από τη ΘΥΡΑ VIP, στο χώρο των επισήμων και τιμή 2.000 €

SILVER με είσοδο από τις ΘΥΡΑ VIP στο κάτω διάζωμα και τιμή 250€

BLUE με είσοδο από τη ΘΥΡΑ 1 και.τιμη.150€

News 24/7

24MEDIA NETWORK