Τελικά δεν ήταν Ευρωπαία: Παρελθόν ο Γκώνιας

Παρελθόν από τον πάγκο της Καλλιθέας αποτελεί ο Τάκης Γκώνιας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το Σάββατο.

Ο Τάκης Γκώνιας είχε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ του, ενώ είχε αναφέρει μετά από μια ήττα από τον Πανσερραϊκό, πως η Καλλιθέα παίζει ποδόσφαιρο που βλέπουμε στο Champions League και στο Europa League από την τηλεόραση τις Τρίτες, τις Τετάρτες και τις Πέμπτες.

Όπως αποδείχτηκε τελικά, το καλό έμψυχο δυναμικό της ομάδας δεν κατάφερε να αποδώσει τα προσδοκώμενα και ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτισε νωρίς...

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Καλλιθέα έλυσε τη συνεργασία της με τον Τάκη Γκώνια, τον οποίο και ευχαρίστησε για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του.

Η Καλλιθέα εύχεται στον Τάκη Γκώνια επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Η Καλλιθέα γυρίζει σελίδα, προσβλέπει με αισιοδοξία στο μέλλον και ενωμένη περισσότερο από ποτέ καλεί όλους τους φίλους της στον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας με τον ΟΦΗ".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...